REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sunny/kaon D+ Ok-b***s Ok-tps Ok-absat Ok(17.10.2006)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler emeği geçen herkese sorun yok arkadaşlar ben yükledim çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimse yokmu yardımcı olacak kanal kilidi aktif olmuyor 1030 yazılım vardı malesef açılmıyor acil yardımmmmmmmmmmmm
    arkadaşım birde *** menüsüne girin ve sarı tulşa reset atın *** menüsünden cıkmadan resetten sonra hemen cıhazı arka anahtardan kapatıp acın bir de öyle deneyin

kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar, yukarıdaki yazılımlardan 12.01.A5 0lanı , Next Ye 2005 DCIZ H/W si 12.01.A5 , olan makineme yükleyebilirmiyim? Loadre im 2.1.9 V3 dür. Gerekirse 2.1.9 v4 ü bulabileceğim bir link verebilirmisiniz. Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar, yukarıdaki yazılımlardan 12.01.A5 0lanı , Next Ye 2005 DCIZ H/W si 12.01.A5 , olan makineme yükleyebilirmiyim? Loadre im 2.1.9 V3 dür. Gerekirse 2.1.9 v4 ü bulabileceğim bir link verebilirmisiniz. Teşekkürler.
    yukleyebilirsin arkadaş h/w si tutmak şartı ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yukleyebilirsin arkadaş h/w si tutmak şartı ile
    Memedim cevabına teşekkür ediyorum. Loader im 2.1.9 V3 dür. Bu loader ile yüklemenin bir mahzuru varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Memedim cevabına teşekkür ediyorum. Loader im 2.1.9 V3 dür. Bu loader ile yüklemenin bir mahzuru varmı?
    Cihazında başka yazılım varsa ilk bl 219v4 kuru kafa yukle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Junior Members

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sn ;MEMEDİM tşk. fakat verdiğiniz yazılımlarda 2.19 kanal kilit aktif etmeme sorunu var.

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri