REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ucuz elektrik dönemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo Ucuz elektrik dönemi

Artık meskenlerde de yüzde 15 ucuza elektrik kullanılabilecek.
    Serbest tüketici limitini 5 kat aşağı çeken EPDK, bu sayede sanayi kuruluşları ve ticarethanelere sağladığı ucuz elektrik uygulamasını meskenlere de açmış oldu. Uygulama ile faturası 150 TL’yi aşan tüketiciler elektriği yüzde 15 indirimli alacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 1 Şubat’ta 4628 Sayılı Elektrik Piyasası Kanunu’na dayalı olarak aldığı kararla serbest tüketici limitini yıllık 25.000 Kwh’ten 5.000 Kwh’e düşürdü. 2001’den bu yana serbest tüketici limitinde rekor bir düşüşe imza atan EPDK, bugüne kadar sanayi kuruluşları ve ticarethanelere sağladığı ucuz elektrik uygulamasını meskenlere de açmış oldu. Buna göre elektrik faturası yaklaşık 150 TL’yi aşan tüketiciler, tedarikçisini değiştirmek suretiyle, elektriği daha ucuza satan perakende satış şirketlerinden yaklaşık yüzde 15 indirimle kullanabilecek.

2015 yılında serbest tüketici limitinin tamamen kaldırılacağı:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tedarikçisini değiştirmek suretiyle,

Tedarikci

Tıpkı GSM şirketlerinin cep telefonu kampanyası ile müşteri çekmesi gibi, enerji şirketlerinin bazıları da 24 ay hizmet taahhüdü veren müşterilerine bedava beyaz eşya verebilecek veya doğalgaz, internet, telefon gibi hizmetlerde indirim yapabilecekler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zeki Dost,dediğiniz bence olanaksız!Neden mi? Bir alanda ancak bir tane elektrik tedarikçisi var;oda kendisiyle rekabet edecek hali yok ya!Ama GSM şitketleri gibi üç tane olsaydı,dediğiniz olurdu.Bildiğiniz gibi elektrik dağıtım özelleştirmeleri büyüklüğüne göre ya il bazında,ya da bölge bazında yapılıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adeta insanlarla dalga geçmek bence ... çünkü meskenlerde 150 tl yi elektrik parası geçmezki ancak zengin bazı kişiler geçebilir oda evde klima kullanıyor ise öyle klimayıda kimler kullanıyor zenginler kullanıyor....yani kısacası her zaman olduğu gibi yine zenginler düşünülerek çıkartılmış bir yasa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saçma sapan bir karar. önemli olan elektriğin ucuz satılması.. eeee 150 liralık fatura bekliyecezde 100/15 indirim olsun. bunlar varya! elektrik kurumu çalışnıyla beraber beş para etmez insanlar. topu adi şerefzede. suriyelilere bedava elektrik. yurdum insanına yüksek fatura bol yüksek matrahlı ceza. ama suriyeli oldumu yüzsüzlerin yüzü kızarmadan kaçak elektrik bağlarlar. resmi kurumlara vergi dairesi hariç ödediğim bunca parayı helal etmiyorum. inşallah yemeden mefta olurlar.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu şirket 2013 yılında ücretsiz değiştirecekleri sayaçları hükümetin de göz yummasıyla 2012 yılının son aylarında parasını vatandaştan alarak değiştirdiler. enerji bakanı da geriye dönük işlem yapamayacaklarını açıkladı. bunların vatandaşa hizmet etmedikleri ortada.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

150 lira kazık yedikten sonra %5 kazıkta indirime gidilecek benim anladığım bu oldu haberden

uzun lafın kısası zaten bir mesken 150 lirayı geçecek kadar elektrik tüketiyorsa ödeme bütçesi iyidir...artı bu %5 lik indirim neye uygulanıyor? yani 150 liraya kadar normal alınıyorsa mesela 160 lira fatura geldi bu durumda sadece 10 tl lik rakama % 5 indirim mi uygulanacak?
    eğer öyle ise toplam indirim 5 kuruşa tekabül eder bu da komik bir rakam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    150 lira kazık yedikten sonra %5 kazıkta indirime gidilecek benim anladığım bu oldu haberden

uzun lafın kısası zaten bir mesken 150 lirayı geçecek kadar elektrik tüketiyorsa ödeme bütçesi iyidir...artı bu %5 lik indirim neye uygulanıyor? yani 150 liraya kadar normal alınıyorsa mesela 160 lira fatura geldi bu durumda sadece 10 tl lik rakama % 5 indirim mi uygulanacak?
    eğer öyle ise toplam indirim 5 kuruşa tekabül eder bu da komik bir rakam
    Ya hoca sen neredesin ya bir gittin gidiş o gidiş
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya hoca sen neredesin ya bir gittin gidiş o gidiş
    ışığı gördüm geri geldim yok yaw işte o zamanlar biraz bahsetmiştim bazı meseleler vardı epey zaman oldu geldik artık Allah'ın izniyle 7/ 24 devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ışığı gördüm geri geldim yok yaw işte o zamanlar biraz bahsetmiştim bazı meseleler vardı epey zaman oldu geldik artık Allah'ın izniyle 7/ 24 devam
    Tamam hocam inşallah ya :45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri