REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Smile ADSL (D Smart Net) İnternetten memnunmusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Smile ADSL (D Smart Net) İnternetten memnunmusunuz

merhaba arkadaşlar. benim ttnet aboneligim bitmek üzere dsmart kampanyası nasıl kullanan varmı internet fiyatına limitsiz artı dsmart nasıl yorumlarınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smile ADSL ismi DSMART Net olarak değişti. Zaten telekomun alt yapısını kullanıyor benim tahattüt bitince bende geçecem forumda basri arkadaşımız var memnun oldugunu belirtmişti.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu güne kladar (5 yıl) herhangi bir sorun olmadı. Fiyat politikası da iyi. Ancak doğan gurubunun ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Bu da gurup yönetiminden değil bazı çalışanların işgüzarlığından kaynaklanıyor olabilir. Yurdum insanının ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde ocakta ttnet sözleşmem dolmuştu o zaman çok uzun süre inceledim...smile adsl şikayet hatlarında çok yoğun bi şekilde mevcut..hattın genel sorunu kesintisi denilmiş orada...haftada 2-3 gün kesildiğini yazanlar vardı ...tamir olayı aksak denilmiş...arıza bildirildiğinde soruna çabuk müdahale edilmiyor deniliyordu..

net kullanıcısı için kesinti olayının olmaması önemli bi durum...değil günlük kesilmeleri saatlik kesilmeye bile tahammülü yok internet kullanan kişilerin o yüzden bölgesel olarak bulunduğunuz şehrin altyapısını ve smile adsl hizmet kalitesini iyi değerlendirmeniz lazım...

ben d smart ve digiturk aboneliği şeklinde kullanıyorum 2 platformu da digiturk ve d smartın internet kampanyaları beni de cezbetmişti...ama şimdiki 2 ay ücretsiz 10 ay 44 tl kalanı 63 tl olan ttnet kampanyasına katıldım tekrar...en azından yıllardır bildiğimiz kalite o yüzden geçmedim diğer operatörlere...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d-smart internet mi..? aman allah korusun..! elini verirsen kolunu zor geri alırsın..!
    ben kullanıyordum,iptal edeyim dedim. iptal etmek için telefonla aradım. sözlü beyan yetmiyormuş..! dilekçe ve nüfus fotokopisini aps ile istiyorlar. aps ile gönderirsen bile 10 gün süre dolmuşsa işlemin boşa gidiyor..! sırf 1 ay daha fatura ödetmek için..! yani vatandaşın bilmem neresinden kıl yolmak için,ne türlü numara varsa hepsini çeviriyorlar..! karar abone olmayı düşünenlerin..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende kapatıcam nisanda sözleşmem doluyor sürekli kopmalar yaşıyorum daha önce 2 sene boyunca limitli olarak kullandım hiç kopma yaşamadım gelgelelim limitsize geçince kopmalar yaşıyorum müşteri hizmetlerini defalarca aradım sonuç aynı madem kablodandı hızımı düşürdüler gene kopma yaşadım hepsi fasa fiso gene ttnete geçicem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri