Bomba yüklü bir araçta patlama oldu. 10 ölü, 50 yaralı var. Olay yerinde ölen, 4 kişinin Türk olduğu açıklandı...
Hatay’ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı’ndaki personel lojmanlarının yakınında Suriye plakalı bomba yüklü bir araçta patlama oldu. Patlamada en az 10 kişi öldü, onlarca kişi de yaralandı. Olay yerinde 4 kişinin ise Türk olduğu açıklandı.
Cilvegözü Sınır Kapısı bölgesindeki gümrük personelinin lojmanlara çok yakın bir noktada bugün saat 15.00 sıralarında büyük bir patlama oldu.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sınır Kapısı'nın yaklaşık 40 metre ilerisinde Türkiye sınırları içinde Suriye'ye yardım için gönderilen araçların bekletildiği alanda park halindeki Suriye plakalı olduğu tahmin edilen otomobilin olduğu yerde patlamayla birlikte çevresindeki araçlarda da yangın meydana geldi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Suriyeli plakalı bomba yüklü aracın sınırı geçişinin hemen ardından patlatıldığı iddiası Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi tarafından da doğrulandı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yer imleri