REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: stab hh 120 sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart stab hh 120 sorunu

stab diseq motorum var ilk kurulumda gelişmiş kurulumdan uydulara sırayla turksattan hispasat kadar 1 15 kadar sıra vererek sonradan pozisyoner kurulumundan kurarak motoru ayarladım taki geçen güne kadar aşrırı rüzgardan dolayı uydu yönlerinde ufakta olsa sapmalardan dolayı biraz pozisyoner ayarlarıyla oynadım daha sonra uyduları tekrar baştan ayarlamaya kalktığım zaman uyduları tam frekansıyla buluyorum pozisyonu kaydet diyorum bikaç kez basmama rağmen kitlenemedi diyor .. akabinde 2 ci uyduyu ayarlıyorum aynısı oluyor tekrar diğer uyduya dödüğüm zaman sinyal seviyesi 0 iniyor bunun için napmalıyım yada stabb motoru sıfırlamasını bilen varmı diğer diseq motorlarda üzerinde reset atma için düğme var ama bunda yokşimdişden tşkler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vu DUO ayarı hakkında sancaktar hocam daha iyi bilgi verir stab ta aynı sorun onunda başına gelmişti ama motoru usals modunda kullanıyor. Eğer cihazınızda pozisyonları sil diye bir seçenek varsa ilk önce kayıtlı pozisyonları silin. Sonra yeniden uyduları manuel ayarlayıp kayıt edin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Seremir gardeş ben bu stab motor işini usals modunda çalıştırarak çözdüm.çok kolay.mesela sen bursadaydın sanırım.bursada en üst uydu hangisi.misal 28 derece diyelim.o uyduyu disecq modunda bulup usals moda geçmeli.28 dereceden maximum sinyal alırken...ki burada enlem değerini yazarak buluyorsun...sonrasında diğer uyduları hepsini max sinyalle kendisi bulur.

Bursa 29:04 E 40:11 N

gibi gözüküyor.sen 30 derece doğu yada 28 doğu uydularından yararlanabilirsin..29.1 yaptın 28astradan sinayalini görebiliyonmu .yoksa 0.2 artırarak sağa ve sola git.nerde 28 doğunun sinyalini maximum yakalarsan diğerlerini göbekleme bulur..saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sancaktar abim açıklaman gerçekten fevküladenin fevkinde abc olsan dahi anlamamk için bişey demiyorum çok tşk ederim abicim abi inegölde ikamet ediyorum 29,51 e 40,07 n 28 dereceden en yüksek %67 lerde liverpol tvde sinyal alıyorum abicim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vu DUO ayarı hakkında sancaktar hocam daha iyi bilgi verir stab ta aynı sorun onunda başına gelmişti ama motoru usals modunda kullanıyor. Eğer cihazınızda pozisyonları sil diye bir seçenek varsa ilk önce kayıtlı pozisyonları silin. Sonra yeniden uyduları manuel ayarlayıp kayıt edin.
    volkan abim ayrıca sanada tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usalsta çare olmadı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sancaktar abi menü/kurulum/uydu yapı/tuner ayar/tuner a/yapılandırma tipi basit kip pozisyoner boylam 29.04 e enlem 40.11 hiç bir uydu yok abicim enlem ayarlarıyla oynadım 34.00 da turksat hellesat astra 28...28.00 da astra 23....26.00 da astra 19....24.05 da hotbird..22.50 da thor bu nası iştir anlayamadım sancaktar abim napım bu durumda ayrıca abicim çanağın 0 noktası 28 e
    Konu seremir tarafından (12-02-2013 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    stab diseq motorum var ilk kurulumda gelişmiş kurulumdan uydulara sırayla turksattan hispasat kadar 1 15 kadar sıra vererek sonradan pozisyoner kurulumundan kurarak motoru ayarladım taki geçen güne kadar aşrırı rüzgardan dolayı uydu yönlerinde ufakta olsa sapmalardan dolayı biraz pozisyoner ayarlarıyla oynadım daha sonra uyduları tekrar baştan ayarlamaya kalktığım zaman uyduları tam frekansıyla buluyorum pozisyonu kaydet diyorum bikaç kez basmama rağmen kitlenemedi diyor .. akabinde 2 ci uyduyu ayarlıyorum aynısı oluyor tekrar diğer uyduya dödüğüm zaman sinyal seviyesi 0 iniyor bunun için napmalıyım yada stabb motoru sıfırlamasını bilen varmı diğer diseq motorlarda üzerinde reset atma için düğme var ama bunda yokşimdişden tşkler...
    gelişmiş kurulumda atadığın numaralara dikkat et pozisyoner setupdaki ile aynı olsun ya değilse sen hafızaya alsan bile sinyal alamazsın bikaç kere başıma gelmişti vuduo da bende..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selim789 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gelişmiş kurulumda atadığın numaralara dikkat et pozisyoner setupdaki ile aynı olsun ya değilse sen hafızaya alsan bile sinyal alamazsın bikaç kere başıma gelmişti vuduo da bende..
    abi numaralar aynı biliyorum onu var bişey ama çözecem inşallah.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox hd 800 se disecgmotor basıt ayarları resımlı

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar kulandıgım dreambox 800 hd se tuner ayarlarını basit konumu yapıp dreambox hem yenı uyduları bulup hem kanalları aramıs olup
    tek tek kanal ve uydu aramıyorsun
    1 tuner ayarları./ 2 ekıpman ayarları /3 yapılandırma tıpi( basıt )/4 kıp (pozısyoner ) /5 enlem ve boylam oturdugun yerın yaz ve o***le ve cık. sonra elle arama gır tarama tıpi coklu uydu sec ve istedıyın uydular isaretle ve o*** bas ve kendı kendıne isaretledıyın uyduları sırayla tarar ve bulur tabiki motorlu antenin duzgun ayarlısa
    en hassas olan enlem ve boylam ayarları duzgun olsun

resimleri

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri