çok güzel bilgi verilmiş. teşekkürler.
çok güzel bilgi verilmiş. teşekkürler.
volkan bilgiler için sağol çok makbule geçti.
radyasyon ile ilgili bişey biliyormusun? hangisi daha çok yayar?
hocam malesef bana göre ikiside yakın sayılır. malesef bu tür cihazlar şu anda evlerde çok dar alanlarda ve yakında seyredilmekte dir. bana kalırsa Plazma yada LED olsun en yakın 3 mt mesafeden izlenilmeli ve sürekli tv başında omamak sağlık acısından cok faydalı olacaktır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
aslında dediğin gibi güzel çözüm bir çok kişi pc de bunu kullanıyor iş yerlerinde. Yalnız evde kullanırken özellikle küçük cocuk varsa onun erişmeyeceği yerde olması lazım geri dönüşü olmayan kazalara neden olabilir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Plazma mı kaldı artık? 3 yıl önceki tartışma konusu olmuş.
127 cm Panasonıc plazma kullanıyorum 3 yıl kadar önce aldım ,sd yayında bile görenler görüntü kalitesine hayran kalıyor,tabi parıl parıl bir ekran istemeyenler gerçek görüntü kalitesi isteyenler,bence tek dezavatajı elektrik tüketimi,herhangi bir yerde uzun süre led veya lcd seyretsen gözlerim ağrır.
volkan açıklamalar için çok teşekkürler kardeşim....bu açıklamalar ışığında enaz 100cm ekran plazma tv hangi markayı önerirsin....
CİMBOMLU
Hüseyin kardeş ben Plazmada önereceğim şu an tek marka PANASONIC tir. Panasonıc in ST ve VT serisinden ikisinden birini almanız gerekir. VT serisi çok iyidir ama fiyuat olarak yüksektir. 102 Cm düşünürseniz plazma yerine LED secmenizi öneririm. 117-119 yada 127 olarak Plazma alınabilir. LG ve diğer marka plazmalar malesef o kadar iyi değidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri