Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: led mi plazmamı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan bilgiler için sağol çok makbule geçti.
    radyasyon ile ilgili bişey biliyormusun? hangisi daha çok yayar?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Plazma mı kaldı artık? 3 yıl önceki tartışma konusu olmuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

127 cm Panasonıc plazma kullanıyorum 3 yıl kadar önce aldım ,sd yayında bile görenler görüntü kalitesine hayran kalıyor,tabi parıl parıl bir ekran istemeyenler gerçek görüntü kalitesi isteyenler,bence tek dezavatajı elektrik tüketimi,herhangi bir yerde uzun süre led veya lcd seyretsen gözlerim ağrır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taraftar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    plazmalarda gercek görüntü oldıgı için mi fiyatları düşük usta ?** HD VİDEO KAMARAMANIMLA CEKDİGİM VİDEO YU plazma ve led tv ye baglayıp seyrettigimde arada daglar kadar fark oldugunu gördüm ve renk cözünürlügü aynı iki tv ninde ve led lerde görüntü daha canli ve plazmalarda görüntüye dikkat edildiginde filmlerde kare ufak şeklinde noktların oldugunu görürsünüz ama led lerde öle birşey yok
    siz hangi plazmadan bahsediyorsunuz. Panasonıc ın VT ve ST serisine baktınızmı.. Bu serilerde tarama en az 2000 HZ sizin LED tv lerde en fazla 600 Hz var. Gidipte bana 2000 tl lik dandik plazmaları plazma diye söylemeyin.

Ayrıca ben size şunu söylüyorum sizi diyelim videoya cektik aynı anda kendinizi ve videoyu led tv nizde oynatın bakalım yüz renginiz led tv de nasıl cıkacak ben söylüyeyim daha parlak daha pastel renk. Siz benim demek istediğimi anlamıyorsunuz gerçek görüntü noktasına değiniyorum. pastel renk ve daha fazla ışıklı görüntü istiyorsanız LED. Ama gercek görüntü ve daha iyi netlik istiyorsanzı Plazma...

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam malesef bana göre ikiside yakın sayılır. malesef bu tür cihazlar şu anda evlerde çok dar alanlarda ve yakında seyredilmekte dir. bana kalırsa Plazma yada LED olsun en yakın 3 mt mesafeden izlenilmeli ve sürekli tv başında omamak sağlık acısından cok faydalı olacaktır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Bares-si Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Plazma mı kaldı artık? 3 yıl önceki tartışma konusu olmuş.
    heralde yanlış söylediniiz LCD mi kaldı diyecektiniz. Şu anda artık dönem Plazma ve Ultra HD cihazlara geçiyor. 2000 HZ ve üstü tarama teknolojisi şu an plazmada .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanına kaktüs koyasanız bi problem yaratmaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanına kaktüs koyasanız bi problem yaratmaz...
    aslında dediğin gibi güzel çözüm bir çok kişi pc de bunu kullanıyor iş yerlerinde. Yalnız evde kullanırken özellikle küçük cocuk varsa onun erişmeyeceği yerde olması lazım geri dönüşü olmayan kazalara neden olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan açıklamalar için çok teşekkürler kardeşim....bu açıklamalar ışığında enaz 100cm ekran plazma tv hangi markayı önerirsin....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hüseyin kardeş ben Plazmada önereceğim şu an tek marka PANASONIC tir. Panasonıc in ST ve VT serisinden ikisinden birini almanız gerekir. VT serisi çok iyidir ama fiyuat olarak yüksektir. 102 Cm düşünürseniz plazma yerine LED secmenizi öneririm. 117-119 yada 127 olarak Plazma alınabilir. LG ve diğer marka plazmalar malesef o kadar iyi değidir.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri