REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: reklamlardan yıldık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs reklamlardan yıldık...

hangi kanalı açsan,10 dakikada bir,bal ,ayakkabı,tablet bilgisayar,,ucuz işe yaramayan recever.4000 kanal açarmışta bütün uydular daki BİSS şifreli kanalları açarmış.3 kağıtçılığa bakın,hangi uyduda bissle sinema belgesel spor açıyor.2 kanal haricinde trt ve ntv spor.4000 kanal olması için 4 çanak takında demiyor,ya milleti saf görüyorlar.yada kenDileri çok akıllı sanıyor bunlar.
    bıktık bu kandırmaca reklamlardan.RTÜK bu işe el atması gerekir.
    iyiki HOtbird,Digitürk,Hispesat çanağım varda bunları izlemek zornda kalmıyorum.tek Türksat olanlara sabırlar diliyorum...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tapon ürünlerle milleti kazıklıyorlar,RTÜK efendi de uyuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eskiden böyle birşey yoktu ben bal alacak olsam gider markete alırım 1 kg bal 15 tl zaten sanki 1 gk balı 250 tl gibi göstermeleri cok gulduruyor beni fason uydu cihazlarını saymıyorum bile verdikleri cihaz 25 tl-30 tl arası internet sitelerinde
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vergi yok,işyeri kirası yok,satmak için emek etmek yok,satmak için her yolu deniyorlar.numuneleri gördümki ayakkı süet yani muşamba gibi,bal dedikleri gül reçeli gibi kokuyor açık renkli bir sıvıdır.tadı yok tuzu yok.bunlar arızalı veya bozuk çıktığı zaman, 27 tl kargo parası alan kişiden çıkıyor.bakıyorumda bazı insanlar hakediyor,akrabası varken gidip tv lerden böyle ne olduğunu bilmediği şeyleri alıyor.49 tl dedikleri receveri bi arkadaş almış 4000 kanal göstermiyor abi diyor,4 çanağın varmı,bunun garantisi kim, sen bana sordunmu alırken dedim.(bendede var aynı cihaz) hakettiği iyiliği yaptım ona ve kanalları sildim türksatı ayarladım 15 lirasını aldım.senin izleyebileceğin turksat başka bi halta yaramaz bu dedim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vallaha evde DİGİTURK var bu reklamları hiç görmüyorum. Ama çalışltığım yerde TÜRKSAT olduğu için öğlen arasında (yemek molası) bu reklamı görüyorum. Hatta başka bir çalışan sözde bu 4000 kanal çeken uydu alıcısını sipariş edecektiki ben engel oldum. Dedim saçmalama bu 4000 kanal çekmesi için 2-3 çanak lazım ayrıyeten bu dandik cihaz spor belgesel sinema kanallarını açsa millet neden DİGİTURK D-Smart'a abone oluyorlar dedim. Madem açıyorsa bu DİGİTURK ve D-Smart'a abone olanlar enayi salak durumuna düşer dedim haklısın dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

100/100 haklısın usta.maalesef bu kişilere inanan insanlarımız çok sayıda.ata sözü ne demiş.
    hayatakki tecrübelerim,yediğim kazıkların toplamıdır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi şöyle bir durum var ...basın yayın organları ancak reklamlar sayesinde gelir elde ediyorlar o yüzden paralı platform olmadığı sürece en büyük gelir kaynakları reklamlar...

tabi ki firmaların verdiği reklamları ve içeriklerini denetleyip düzenleseler iyi olur ama para kaybetmeyi göze alamadıklarından dolayı bu tip abuk sabuk reklamlar piyasayı ele geçiriyor...

sonuçta bu iş arz talep meselesi...adam isterse 24 saat bal reklamı yapsın alıcı olmadıktan sonra kendiliğinden piyasadan kaybolur ama bu tip reklamlarla alıcı buluyorlar işte ...

en basiti babam gitmiş tv den o bal reklamlarından sipariş vermiş..

sonradan öğrendik bal gelince istese ben ona en iyi balı daha uygun fiyata bulur getirirdim ama adamlar alıcı buluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçenlerde biri almış, 400 kanal vs 6 e.r.o.t.i.k kanal birde 59 tl vermiş bi baktım getirdiler cıyazı bana
    - abii biz bunu radyodan aldık
    -eee
    -e.r.o.t.i.k kanalları açmıyor
    -iyi oldu size burda varken ne yapmaya gittin radyodan aldın
    -abii bu husleri bile açmıyor..
    -size husleri açarım dedim ama 30tl. alırım dedim açtım husleri
    -bidah yine radyodan alın merak etmeyin 6 degil ama 20 tane e.r.o.t.i.k kanal açanı bulun dedim pişmanda oldular aldıklarına
    Konu muslum-baba tarafından (12-02-2013 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece TV lerde olsa bu reklamlar iyi. Araba kullanırken radyo zevkimiz vardı onuda bozdular. Bir ekşın gidiyor bakalım

Yakında saat saat dizi yayınlar gibi reklam yayınlayacaklar. Birde bu reklamalara o kadar cok rağber varki şaşırırısınız.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiden 10 kanal vardı, hepsinde 10 dakikada 1 gazete kuponu biriktirin,tava tencere verecez derdi.aynı o reklamlara geri döndük.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri