REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: BTK, Digiturk?e ek süre verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 BTK, Digiturk?e ek süre verdi

Ülkemizde sayısal yayın yapan ve Irdeto şifreleme sistemini kullanan dijital yayın platformu Digiturk, özellikle Süper Lig maçlarını vermesinden dolayı büyük bir üye sayısı bulunmakta.

Yayın yaptığı Lig TV kanalı ile büyük bir müşteri potansiyeli yakalayan dijital yayın platformu Digiturk, üyeliğin iptalinde faks yolu ile iptal zorunluluğu bulundurduğu için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK) tarafından para cezasına çarptırılmıştı. Verilen ceza neticesinde Digiturk, 2011 yılında elde ettiği net satış tutarının on binde on üçü kadar parayı vermek zorunda kaldı. Digiturk, faks yolu ile üyelik iptali konusunda açılan soruşturmalar için ek süre isteminde bulunmuştu.
    Üyeliğin faks yolu ile iptal edilmesi yüzünden Digiturk’e açılan soruşturmalarda BTK, Digiturk hakkında yürütülen soruşturma çalışmalarına ilişkin 3’er aylık ek denetim süresi tanınması hususuna karar verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uye yapmak için telle arıyorlar iptal için bir sürü prosedür malesef bunu digiturk değil asagı yukarı tum firmalar yapıyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maalesef serkan kardeş ben de de dijitürk var dijitürkün işi zor gibi görünüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesecen 10 trilyon cezayı sonra bi daha yaparsa bu seferde 20 trilyon kesecen cezayı bak bi daha yapabiliyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vay be Dost!...Sen bu denli acımasız olursan değil ayakta durması,hayatta kalması bile olası değil!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse bunlara üye olmasa ve dolayısı ile para vermese bunlar otomatikmen ortadan kalkarlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazdım dilekçemi faksı yolladım 1 gün geçti aradan başladılar neden iptal ediyorsunuz
    2 ay donduralım yok 3 ay bedava verelim yok 4,90 sadece paket alın onu ödeyin maç alırsanız ayrı izlersiniz falan da filanda yok dedim kararlıyım iptal edin dedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vay be Dost!...Sen bu denli acımasız olursan değil ayakta durması,hayatta kalması bile olası değil!...

digitürk üyelerine acıyormu ki ben acıyım telefonla üyelik alıyor ama iptal tale bini ise fax istiyor hele dsmart fax bile kabul etmiyor neymiş yazılı ıslak imzalı dilekçe istiyor posta yoluyla bunların ensesine basacak bir devlet olmayınca şifresiz kanallarda saçma sapan yayınlar oldugu sürece mahkumuz platformlara

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri