haberin ayrıntısını vermeyeceğim. isteyen arama motoruna başlığı kopyalayıp okuyabilir.
2011 haziran ayında tutuklanan, kendisine şeyh diyen bu it, dergah dediği yerde akla gelmeyecek şerefsizlik yapmış. bu nasıl bir karakter, haysiyet ve zevk anlaşıyı benim kafam almıyor. ulan azdı isen bu kılık / kıyafet / (sözde) makam içinde yapma bu işi rezil herif. herkes hacıyı hocayı senin gibi zannediyor.
hani bu herif azdı çıktı yoldan anladık diyelim. ya gelipte o pisliği yapan kadınlara ne demeli? yahu bu kadar mı alçaldınız? bu kadarmı basitleştiniz, sapıklaştınız?
lut kavmine rahmet okutuyorlar neredeyse...
tamam bende erkeğim. bazen göz kayıyor, gönül dönüyor vs. ama insanın aklına ailesi gelince hemen toparlanıyorsun. istesen bile engelliyorsun kendini. hele hele dergah dedikleri etrafında dini yazıların olduğu bir mekanda nasıl yapabiliyorsunuz bu rezilliği? hiç mi utanma nız yok allahın cezaları. vay anasını arkadaş...
çok güzel büyük bir musibeti adeta haykırarak çağırıyoruz...ve kesinlikle bunu hakediyoruz. geldiğinde bu salaklar yüzünden nicelerimiz gidecek...düşünüyorum düşünüyorum aklıma yatmıyor. allah kelamı geçen yerde yapılırmı be bu? bu ne sapıklık...?
![]()

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri