REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreambox Uydu Yapılandırmada Yardıma İhtiyacım Var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox Uydu Yapılandırmada Yardıma İhtiyacım Var

Merhabalar. Öncelikle yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür ederim
    Başka bir eve taşındım ve uyduyu o eve bağlattım. (Çift çanak) Bugün ise evime televizyon ve uydu alıcıyı bağladığımda görüntünün gelmediğini gözlemledim.
    Uydu yapılandırmadan her olasılığı denedim.

1.ye Turksatı koydum hepsine turksatı koydum vs. ancak yapamadım

Otomatik aratayım dedim ancak onda da başarılı olamadım. SNR değerini sürekli %63 olarak gösterdi. (Bana düşük geldi)

Daha sonra ise kanal listem silindi. Yeni kanal listesini DreamBoxEdit programı ile yüklemeye kalktığımda ise şu hata ile karşılatım
    (Test ekranında başarıyla bağlanıldığını gördüm)

Umarım yardımcı olabilirsiniz.
    Konu szolnok tarafından (17-02-2013 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullandığınız anten merkzi sistem mi yoksa şahsınıza ait canaklarmı.

1 sırada Türksat ikinci sıraya Hotbırd olarak sectınızmı

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanak bana aittir
    evet 1. sıraya turksatı 2. sıraya da hotbird ü koydum
    sonuç alamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı szolnok Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çanak bana aittir
    evet 1. sıraya turksatı 2. sıraya da hotbird ü koydum
    sonuç alamadım
    Kullandığınız disegc markası nedir. Turksat ve Hotbırd uydusu dısegın hangi girişlerine bağlı bunları biliyormusunuz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

disecq markası Goldmaster RM-8. dediğim gibi taşındığım için aynı disecq yu takmışlardır diye düşünüyorm. açıkçası daha önce dikkat etmemiştim.
    hangisine bağlandğını bilmiyorum ama çatıdaki antenler ile kıyasladığımda (yönlerini) 1. girişe Turksat 2. girişe Hotbird bağlı olduğunu düşünüyorum.

4 girişli disecq
    LNB1: Turksat
    LNB2: Hotbird
    Rx: bu da eve gelen kablo sanırım.
    LNB 3 ve LNB4 boş
    Konu szolnok tarafından (17-02-2013 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu yazdıklarımın aynısını uygula bu yazdıklarım sana yardımcı olacaktır.1-menü 2-kurulum 3-servis arama 4-uydu yapılandırma eğer dayzek kullanıyorsan ona göre yapılandır.1.sıraya türksat ekle sağ tuşla numaranın üzerine gel ok de bir numara seç lnb sırası yeşil tuşla kaydet alttaki mavi tuş sonraki sayfaya ok de dayzek kipi 1.0 seç sıralama tekrarını işaretle yeşile bas kaydet de gelelim hotbirte sarı tuşa bas uydunu seç sıra nosunu yaz türksat 1 yaptık onuda 2 yap ve aynen bu yazdıklarımı bu uydu içinde uygula tamamdır kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki DİSEqC Parametresini nasıl ayarlayacağım dostum?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aşağıdaki linki inceleyin ve aynısını yapın bakalım sonuç ne olacak

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dayzek parametresinide bilmiyorsan tek tek kontrol yaparak bulacaksın dostum ben orada olmadığım için bilemem bu yazdıklarımı benim cihazımda aynısını yaptığım için sana aktardım transponder özelliklerine gireceksin tp ekle değiştirden 11844 v 2222 veya herhangi bir transponderde olabilir birini ekleyeceksin aramaya geleceksin cihaz o sinyale kitleniyorsa parametren tamamdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım sorunu buldum. receiver ın içini açtım. çok fazla yağmur yağıp kablo ile receiver a gelmişti. sökmüştüm kurutmuştum ve taşınmıştım o gün de. ancak içinde pas olmuş (kablonun bağlandığı yerde) sanırım tamir olması gerekiyor. büyük ihtimalle de yeni bir receiver almam gerekiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri