REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Messenger'ın kapanış tarihi belli oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Messenger'ın kapanış tarihi belli oldu

Popüler mesajlaşma servisi Live Messenger 15 Mart'tan itibaren kullanılamayacak.

Microsoft'un bir zamanların popüler mesajlaşma programı Live Messenger son günlerini yaşıyor. Bazı Live Messenger kullanıcılarına gönderilen Microsoft imzalı e-postalarda yazılımın son kullanma tarihinin 15 Mart 2013 olduğu belirtildi.
    Bu tarihten itibaren Microsoft kullanıcılarını Skype'a yönlendirecek. Bunun için kullanıcıların ekranına bir bildirim çubuğu gelecek ve Skype'e terfi edilmesi istenecek.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu muslum-baba tarafından (10-02-2013 Saat 20:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

messenger daha iyiydi neden böyle bir şeyi yapmayı tercih ettiler anlamak zor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    messenger daha iyiydi neden böyle bir şeyi yapmayı tercih ettiler anlamak zor...
    özellikle facebook taki anlık mesajlaşma ve görüntülü sohbet MSN in bitiş noktası oldu. Ayrıca akıllı telefonlarda facebook un son sürümlerinde normal telefon msj gibi bildirimi olması ve anlık mesajlaşmaya musait olması MSN bu noktalarda kendini geliştirememesi kendi sonunu hazırladı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Keşke Mesenger Kalsaydı, ama bana da geldi o uyarı e-postası.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

msn'nin yerini hiç bir şey tutumaz keşke kalsa. umarım doğru değildir. bilgilendirme içinde teşekkür ederim.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana göre Skype cok daha iyi. Özellikle görüntülü konusma MSN'e göre kat kat daha iyi. Iyi oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana göre Skype cok daha iyi. Özellikle görüntülü konusma MSN'e göre kat kat daha iyi. Iyi oldu.
    katılıyorum size

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir devir bitiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri