REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Liseli kızların bıçaklı kavgası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Liseli kızların bıçaklı kavgası

Bahçelievler'de iki ayrı okuldu okuyan liseli kız öğrenciler, erkek meselesi yüzünden birbirine girdi. Çıkan bıçaklı kavgada bir kız öğrenci bacağından bıçaklanarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Bahçelievler Lisesi önünde meydana geldi. Kocasinan Mahallesi'nde bulunan Bağlar Lisesi'nden Y.A. isimli erkek öğrenci, Bahçelievler Lisesi son sınıf öğrencisi G.B.M. ile arkadaşlık yapmaya başladı. Durumu öğrenen Bağlar Lisesi'nden Y.A.'nın başka bir kız arkadaşı Y.D, bir grup kız arkadaşı ile birlikte Bahçelievler Lisesi'ne giderek G.B.M. ile konuşmak istedi. İki taraf arasında konuşma sırasında çıkan tartışma kısa bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Bağlar Lisesi kız öğrencileri G.B.M.'yi bacağından bıçakladı.

Polisin müdahale ettiği kavga sonrasında Bağlar Lisesi'nden 4 kız öğrenci gözaltına alınırken, G.B.M. de Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk tedavisi yapılan genç kız, bir süre sonra taburcu edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünya tersine dönecek derlerdi de inamazsdım bir zamanlar erkekler kızlar için kavga ederdi şimdi kızlar başladı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünyanın sonu geliyor..
    böyle giderse ters olacak bu işler
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari abi beni kız arkadaşım ailesinide alıp beni istemeye geleceklermiş sen de bizde olsan diyorum ben kahve yapmayı bilmem de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haydaaa....budamı olacaktı kızlar artık erkekler için kavga etmeye başladılar...hemde ne kavga allah sonumuzu hayır getire.

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne iş bu ya. hakkatende dünya tersine dönmeye başladı. allah sonumuzu hayır ede.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaaa işte böyle ALLAH sonumuz hayır etsin ne diyelim saygı sevgi iman bittiği sürece bu olaylar gayet normal bi şekilde karşımıza daha çoook çıkar merak etmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah akıl fikir versin ne diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH akıl izam versin ne diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alllah herkeze akıl vermiş ama o verilen aklı doğru yolda kullanmak gerekir bunlar kullanmıyanlardan

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri