REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Kadıköyde olay var !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo Kadıköyde olay var !

Şükrüsaracoğlu stadı çıkış da Volkan-Yalçın birbirine girdi.

yalçın :sen nereye istersen gelirim Volkaaannn diye bağırıyor

Şota, 'İlk defa keşke Türkçe bilmeseydim dedim. Ben hayatımda İngilizce'de dahil duymadığım küfürleri burda duydum. Taraftar neyse de Fenerbahçeli futbolcular çok ağır küfürler ettiler helal olsun valla' dedi.

Lig Tv muhabirinin 'Kim küfür etti?' sorusuna da zekice bir cevap veren Şota; 'Gözlerim görmedi kulaklarım duydu' diyerek isim vermek istemedi.

--Kasımpaşalı Adem Büyük,rakip oyuncuları terbiyeli olmaya davet ediyorum ben. Yaşını başını almış oyuncular terbiyesizce demeyeyim ama çok ukalaca konuşuyorlar. Biraz dikkat etsinler. Bu futbol, eğlenceyi başka şeyle karıştırmasınlar. Ben takım arkadaşlarımı ve hakemi tebrik ediyorum."

saatli bombaaa...

Konu zekı62 tarafından (24-02-2013 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maçı izlememiş kişiler bu resimi görünce farklı yorumlayabilir. Ama ben maçı izledim Emre o yere düşen adama kızıyordu neden kalmıyorsun gibisine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Maçı izlememiş kişiler bu resimi görünce farklı yorumlayabilir. Ama ben maçı izledim Emre o yere düşen adama kızıyordu neden kalmıyorsun gibisine.
    yapma usta be 4 hakem içeri girmiş ! ayakla kalk nasıl oluyor bizde izledik !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALAHdanki fener yendi yoksa çok kötü olaylara gebeydi maç. maçı TV den seyrettim beraber seyrettiğimiz arkadaşlara eğr fener yenemezse şükrü saraçoğlu gene karışır dedim. seyirci ve futbolcuların sinirine kasımpaşalı futbolcular ve hakem pustu.90 dakikadaki penaltıyı kasımpaşa lehine olsaydı çalabilirmiydi size soruyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emre işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emre agrasif ama yuregi ile oynyan bir futbolcu takima katkisi buyuk her zaman etesliyor takimina keske o sinirli hali olmasa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tür terbiyesiz oyuncuların avrupa ya çıktıklarında süt dökmüş kedi gibi olmaları ya da bu tür olayları yaptıklarında oyundan atılmaları, bizde ki hakemlerin bunları duyduklarını fakat bişey yapmadıklarını gösteriyor. hiçbir hakemin bunları duymadım demesine inanmıyorum zaten duyanlarda itibar görmüyor ülkemizde.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri