Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Satilik Sunny At-1030

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadaşım sende o zaman posta ödemeli veya kapıda ödemeli şekilde al malı görürsün parayı o şekilde verirsin en garantisi böyle
    arkadaşım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim internetten nasıl alış veriş yapılır bilmiyorum baska i sitede adamın verdiği banka hesap numarasına yatırdım parayı iyi ce bi tokatlandık adam malı göndermedi bu da bana ders oldu benim paramı yedi neyse öbür dünyada hesabını verir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim internetten nasıl alış veriş yapılır bilmiyorum baska i sitede adamın verdiği banka hesap numarasına yatırdım parayı iyi ce bi tokatlandık adam malı göndermedi bu da bana ders oldu benim paramı yedi neyse öbür dünyada hesabını verir
    Geçmiş OLsun.Bende surekli internetten tanıdıgım kişilerden receiver kart vs alırım.Bugune dek sorun yaşamadım. Herkes iyi çıkmıyor malesef:crashs:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Geçmiş OLsun.Bende surekli internetten tanıdıgım kişilerden receiver kart vs alırım.Bugune dek sorun yaşamadım. Herkes iyi çıkmıyor malesef:crashs:
    sizin avatarınız kırmızı sanırım bu sitenin sahibisiniz sitenizden bananeri ve reklemı olan sitelerden alış veriş yapmak güvenlimidir bizi bilgilendirirmisiniz
    rica ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sizin avatarınız kırmızı sanırım bu sitenin sahibisiniz sitenizden bananeri ve reklemı olan sitelerden alış veriş yapmak güvenlimidir bizi bilgilendirirmisiniz
    rica ederim
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu firmayla sorununuz cıkarsa direk bana ulaşın alper yılmaz sorunsuz işinizi hallecektir.merak etmeyiniz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tanımadığın şahıslardan her hangi bir ürün satın alaçağın zaman her zaman ödemeli istemeyi unutma.Bende çok alış intennet üzerinden çok alış veriş yapıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım.Tanımadığın şahıslara hiç bir zaman güvenme.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri