Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Katılımcı sayısı
395. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

35 8.86%
  • Hayır

360 91.14%
Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910
98 sonuçtan 91 ile 98 arası

Konu: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben alisveris yapmadim,yapmayi da düsünmüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

satışlardan ötürü birde rekların çok uzamasına ne dersiniz bıkkınlık geliyor reklamın balıda ayakkabısıda bankasıda detarcanıydıda çekilmez oldu 35 dakkalık dizi 2 saat uzuyor bunun önüne geçilmesi lazım değilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avrupaya yonelik meshur kanallarimiz var ya onlarda aksam dizilerinden sonra ekrana bir soru bilene su kadar para vs deyip millete oyle kandiriyorlarkiherkesin bilecegi soruyu koyup telefonlarin çok gelmesini sagliyorlarben yakin cevreme hep uyariyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İtimat telkin etmeyen kişilerden alışveriş yapmak ahmaklıktır. Ucuzdu vardır illeti demiş atalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gider görür ve alacağım malı tetkik ederim öyle alırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünyanın her yerinde bu tarz reklamlar vardır ve bu işlerin Merkezi Avrupadır haliyle Türkiye de de olacaktır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biraz teknolojiden haberi olmayan geri kalmış insanlara satıyorlar bence. adam özelliklerine kanıp ucuz diye alıyor.

bal konusunda o kadar dolandırıldı millet adamlar marka belirtmeden tekrar başladı reklama.. hiçte utanma yok.. reklamda konuşmasına bakın milleti cahil sanıyolar.. sanki bal yemeden yaşanmıyomuş su içmek gibi ihtiyaçmış gibi anlatıp bal yiyin diyip duruyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart okuduğuz bu sayfada da reklam var o türden

dikkat ettiniz mi bu sayfanın altına üstüne arkadaşlar reklamlar var şikayetçi olduğumuz türden:8[1]

Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri