ben alisveris yapmadim,yapmayi da düsünmüyorum.
Evet
Hayır
ben alisveris yapmadim,yapmayi da düsünmüyorum.
satışlardan ötürü birde rekların çok uzamasına ne dersiniz bıkkınlık geliyor reklamın balıda ayakkabısıda bankasıda detarcanıydıda çekilmez oldu 35 dakkalık dizi 2 saat uzuyor bunun önüne geçilmesi lazım değilmi
avrupaya yonelik meshur kanallarimiz var ya onlarda aksam dizilerinden sonra ekrana bir soru bilene su kadar para vs deyip millete oyle kandiriyorlarkiherkesin bilecegi soruyu koyup telefonlarin çok gelmesini sagliyorlarben yakin cevreme hep uyariyorum
İtimat telkin etmeyen kişilerden alışveriş yapmak ahmaklıktır. Ucuzdu vardır illeti demiş atalar.
gider görür ve alacağım malı tetkik ederim öyle alırım.
Dünyanın her yerinde bu tarz reklamlar vardır ve bu işlerin Merkezi Avrupadır haliyle Türkiye de de olacaktır..
biraz teknolojiden haberi olmayan geri kalmış insanlara satıyorlar bence. adam özelliklerine kanıp ucuz diye alıyor.
bal konusunda o kadar dolandırıldı millet adamlar marka belirtmeden tekrar başladı reklama.. hiçte utanma yok.. reklamda konuşmasına bakın milleti cahil sanıyolar.. sanki bal yemeden yaşanmıyomuş su içmek gibi ihtiyaçmış gibi anlatıp bal yiyin diyip duruyo![]()
dikkat ettiniz mi bu sayfanın altına üstüne arkadaşlar reklamlar var şikayetçi olduğumuz türden:8[1]
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri