bende radyodan araç tasarruf cihazı aldım ama takmadım bile daha![]()
Evet
Hayır
bende radyodan araç tasarruf cihazı aldım ama takmadım bile daha![]()
tv.de uydu cihazı reklamı yapılıyor deniyorki şifreli kanalları açıyor, 5000 adet kanal yüklü seyredenin ,izleyenin kafası karışıyor hemen almak istiyor ve siparişi verip alıyor kanal sayısınıda kullanmaya başlayınca anlıyor sonrada aldığına pişman oluyor cihazı kurcalayıpta kanal sayısını iyice azaltıyor sonra uyducu arkadaşlardan yani bizlerden kanal kurulum ücreti de vermek zorunda kalınıyor halbuki bu cihazı almadan önce bizlere gelip te yeterli bilgi sahibi olsalar eminim tv.den 1 adet bile cihaz satın alınmaz bence hepsi kandırmaca piayasadaki mevcut uydu alıcılarının da fiatını düşürüyor bu reklamlar
Ayar oluyorum zaten bu reklama bal ihtiyacı olan neden 6 kilo bal alsın markette zaten bal 16 tl falan sanki 500 tl gibi göstermeleri deli ediyor beni su uydu cihazları adam siriusta 6 tane yetişkin açar spor ları acar bilmem ne acar öyle bir anlatıyorki sanki görende lig tv acıyor falan zanneder hele tableti anlatan adam sanki turkiyeye cok buyuk birşey kar saglıyormuş gibi anlatıyor ya fıtık oluyorum resmen hangi kanala baksam ilaç cer çöp reklamı ihtiyacım olursa hepsiburada veya hızlı al gibi sitelerden alışverişimi yaparım bu arada unutmadan ömer coskunun gergadan seti diye tanıttıgı seyler gercekten cok ayıp ya bu rtuk tv deki sigara buzlanmasına argo kelimeleri sansurleyecegine buna el atsın tabi rtuke para aktarıldıgı için ses cıkarmaz
Internet ve Tv leri Güvensiz Buldugum Icin Tercih Etmiyorum
sadece tüketicileri kandırıyorlar bence. 20-30 liralık bir ürünü sanki normalde 500-600 liraymış da indirime sokup iyilik olsun diye 100 liraya satıyoruz mantığı var hepsinde. Kesinlikle tasvip etmiyorum
işte kapitalizm, devlet vatandaşını bu tür olaylarda hiç korumaz bu kadar şikayete rağmen bir savcının bunlara dokunduğunu duymadım. bu ürünleri almam aldırmam.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
kesinlikle almadım ve tafsiye etmem.
aynen katılıyorum.birde kablosuz.cihaz.diye. bir.cok kişi zihazı alıp canaksız.yayın gelecek sanıyorlar.cihazı satmak.için.cogu kişide bu cihazı alıyo kiminin gözü yok .kiminin.cihaz yok.bul kimi bulacaksan.
Konu ibrahim iz tarafından (26-02-2013 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.
ben henüz hiç bir şey almadım. almayıda düdşünmüyorum.
LEBEN ?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri