kesinlikle almadım ve tafsiye etmem.
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
kesinlikle almadım ve tafsiye etmem.
ben henüz hiç bir şey almadım. almayıda düdşünmüyorum.
LEBEN ?
Bal ve ilac konusunda cok sayida skandala tanik olduk, diger ürünler konusunda
dikkat etmek lazim, cünkü bilinen bircok seyi yenilikmis gibi veya kendileri bulmus gibi anlatiyorlar. Bu tür yayinlara veya televizyonlara prensip olarak
karsi degilim cünkü dünyanin her yerinde bu tür televizyon yada reklamlar var. Ancak insanlari yaniltip kandirmak da dogru degil.
Saygilar.
Maalesef ben de aldım:Üçyıl önce "Siğarayı bıraktıran ilac" diye reklâm ediyorlardı.Benimde artık 43 yıldır içtiğim siğarayı bırakmam gerekiyordu,ama bir türlü başaramıyordum."Denize düşen yılana sarılır" misali ben de denemek istedim.Ama yanılmışım.Siğarayı bıraktım,ama doktora giderek!.....![]()
Bunlar kandırmacadan başka bir şey değil rtük nasıl izin veriyor aklım almıyor
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
NEXT 2000 X PLUS
NEXT 2005 DCI
NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS
tesekkurler
gülesim geliyor anlatmaya basladıkları zaman sanki uzay mekiği satıyorlar öyle allayıp pulluyorlarki insanların kafası karısıyor tabi ama mantıklı bi insan düşünür bi sorar almadan önce benim yan komsum almış uydu bana soruyor söyledikleri kanallar nası açılıyor diye bende aldığın firmaya sor bakalım nası oluyormus bizde öğrenelim telefonlarına cevap vermiyorlar![]()
güvenmiyorum kalite çok düşük oluyor onun almam almayı bile düşünmüyorum
Bir değil,iki değil,üç hiç değildört değil,beş değil tamı tamına 10 araba sopa çekecem bu adamı yakalayınca
işçiyik arıyığ bal yapacağık
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2QhaqS3WWUA[/YOUTUBE]
Konu c311at tarafından (25-02-2013 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri