REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Katılımcı sayısı
395. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

35 8.86%
  • Hayır

360 91.14%
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cep telefonu ve bal aldık ve tanıtımlardaki gibi çıktı problem yok yani bence güzel ancak çok sık reklam bıktırdımı diye sorarsanız evet bıktırdı.
    Burada önemli olan bilinçli tüketici olmak daha önemlisi bilinçli almak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence meydanı boş bulan çıkarcıların(dolandırıcıların) resmi rant şekli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cep telefonu aldık fena değil sadece bataryası çabuk bitiyor. başka sıkıntı yok şimdilik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demebe selim abi sen öle yanlış yapmazdın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selim789 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cep telefonu aldık fena değil sadece bataryası çabuk bitiyor. başka sıkıntı yok şimdilik
    Sendemi usta neden bu reklamların cok cıktıgı belli ankete göre bile % 10 kesim alıyor 70 milyon nufusu olan bir ülkede demek % 10 potansiyel var hayırlı olsun:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demebe selim abi sen öle yanlış yapmazdın...
    Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sendemi usta neden bu reklamların cok cıktıgı belli ankete göre bile % 10 kesim alıyor 70 milyon nufusu olan bir ülkede demek % 10 potansiyel var hayırlı olsun:45:
    evet bende anlamadım nasıl olduğunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bal ve ilac konusunda cok sayida skandala tanik olduk, diger ürünler konusunda
    dikkat etmek lazim, cünkü bilinen bircok seyi yenilikmis gibi veya kendileri bulmus gibi anlatiyorlar. Bu tür yayinlara veya televizyonlara prensip olarak
    karsi degilim cünkü dünyanin her yerinde bu tür televizyon yada reklamlar var. Ancak insanlari yaniltip kandirmak da dogru degil.
    Saygilar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maalesef ben de aldım:Üçyıl önce "Siğarayı bıraktıran ilac" diye reklâm ediyorlardı.Benimde artık 43 yıldır içtiğim siğarayı bırakmam gerekiyordu,ama bir türlü başaramıyordum."Denize düşen yılana sarılır" misali ben de denemek istedim.Ama yanılmışım.Siğarayı bıraktım,ama doktora giderek!.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pek akillica gözükmüyor fakat talep olmazsa arz olmaz seyredim yanlis bilgilindirilen insanlar aliyor sonra pisman oluyor.Hele bitanesi var sadece gülmek icin izliyorum zannedersiniz teknolojiyi bu beyefendi yaratmis Türkiye`ye teknolojiyi bu insanoglu ögretmis,videolar 2012 cekilmis 2013 de hala canli yayinda,anlamak ne mümkün.Dikkatli olmak gerek bir sürü elektronik cihaz satan yerler dururken ne oldugu belli olmayan cihazlari alip hem kesemize hemde zamanimiza yazik etmeyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben de henüz almayı düşünmüyorum

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri