Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Katılımcı sayısı
395. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

35 8.86%
  • Hayır

360 91.14%
Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu ayki anket konumuz başlıkta yazdıgımız gibi.Ulusal kanallarda bile rast geldiğimiz bu olaya her gun her saat radyoda bile bu reklamlara rastlar olduk.İyice abartıp bunu onlarca kanal acanlar var .Bu tür bal,cep telefonu,ilaç vs gibi seylere aşırı yogunluk varmıda bu kanallar bu reklamları aşırı derecede yapıyorlar.

Sizlere soralım istedik sizler bu ürünlerden aldınızmı ankete oy ve yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.
    Saçmasapan reklamlar hiç itibar etmiyorum gözümle görüp elimle tutmam lağzım kısacası bakmadan almam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ürün kalitesi konusunda genelde şikayet var vaatler tutulmuyor.kesinlikle güvenmiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burayada konu açtmıştım >>>> Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çıldırtacak şekilde hemen hemen her kanalda,bal bot,ucuz cihaz,tablet battaniye vs. zırt pırt tv lerde ve radyolarda reklamlar çıkıyor. yaz geldi bot, battaniye reklamı devam ediyor milleti nasıl can alıcı yerinden vururuz diye düşünüp reklam yapıyor,4000 kanal gösterirmişte her şifreli yayını açarmışta üstelik bedavaaa veeee sadece 69.00tl kargo parası verin diyor.69.00 tl para değilde kağıtmı ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten belli kimler yaptığı belli burdaki amaçları ellerinde biraz para kafaları bilmeyenlerden para koparmak bunlar kürt tvlerindede çıkıyor kürtleride kazıklıyor bira insan düşündüğü zaman insanlığı anlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[YOUTUBE]ck7EjBvl5Bs[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    harikaydı ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ankete Biraz Renk Katalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mükelmeliş hocam bu ya.teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abi Allah iyiliğini versin. Gece gece gülme krizine girdim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öldüm gülmekten

Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri