Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Katılımcı sayısı
395. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

35 8.86%
  • Hayır

360 91.14%
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ahanda bide gergedan reklamı çıkmış
    öyle abartıyorki,neredeyse bu ilacı içen rampaları 5.vitesle çıkıyor diyecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aldığıma pişman olup bir yakınıma hediye ettim. hiçbirşey reklamlardaki gibi olmuyor bilhassa songünlerde hd multimedya uydu cihazları sadece kart paylaşım özellği çlışıyor diğer özelliklerine gelince hala daha yazılım aşamasında extra movie youtub özellikleri çalışmıyor internet özellği ise web sayfası yenileme çokyavaş farenin hızı ise ayrı bir problem kalvye dğeğişikliği ise yapamıyorsun çünkü linux işletim sisteminde seçenek yok. BİLGİLERİNİZE.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adamlar gergadan seti icadını yapmışlar ömer hoca diye biri bu yeni cıkan anadolu yurdum diye bir kanal var her 30 dk bir tanıtım yapıyorlar birde matkap falanda satıyorlar bal alana polenlerde hediye devam ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reklam harikaydı teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bur tur reklamlar artık can sıkıcı olmaya başladı ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tv den hic almadım almayı da dusunmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatandaşı kandırmaktan başka birşey yapmıyorlar piyasa değeri 300 tl diyorlar ama bizkampanya yaptık deyip 69tl diye vatandaşa satıyorlar bunun neresi kampanya.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile RTUK bu firmalarla ortak çalıştığından sahtekarlıklarına göz yumuyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gece gece canım bal çekti hee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sakın kanmayın bu masallara ilaçlar özellikle, digiturk üyeliği zımbırtısına da dikkat edin bedava izlediniz kanallara para verip izlemek durumda kalmayın. zaten bu kanallar türksat da var.

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri