Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Katılımcı sayısı
395. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

35 8.86%
  • Hayır

360 91.14%
Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an için bu forumda bile 31 kişi aldım işaretlemiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her kanalı acıyorum hep bu reklamlar hotbird uydusunu gectik reklam kanallarında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tv reklamlarından almadım almamda. ben elektronikciyim bize sormadan bazı alan dostlarımız var. başları ağrıdıktan sonra bize gelip usta ne olacak diye soruyorlar. bende yapacak bişey yok almadan önce neden sormadın diyorum ve kaliteli bir cihaz veriyorum. kesinlikle bu tip yerlerden alınan mamüller sorunlu çıkıyor. Kesinlikle Tavsiye Etmem!!!!!!! saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aybocan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tv reklamlarından almadım almamda. ben elektronikciyim bize sormadan bazı alan dostlarımız var. başları ağrıdıktan sonra bize gelip usta ne olacak diye soruyorlar. bende yapacak bişey yok almadan önce neden sormadın diyorum ve kaliteli bir cihaz veriyorum. kesinlikle bu tip yerlerden alınan mamüller sorunlu çıkıyor. Kesinlikle Tavsiye Etmem!!!!!!! saygılar.
    bütün esnafların ve tamircilerin canına okudular.vergileri tıkır tıkır almasını bilir bu devlet.bunlara neden izin veriyorlar anlamıyorum.esnaflar olmasa bu devlet batar.en çok vergiyi esnaflardan alıyorlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

televizyondan değilde internetten alışveriş yaparım guvenilir sitelerden genellikle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adamın konuşmasından pazarladığı ürün hakkında bilgi veriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

400 tl olan cihaz KARGO VE GUMRUK Vergileri dahil HD cihaz 69 tl imiş bunun adıda TECHSTAR mış
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam kandırmaktan başka bir işe yaramıyor bu reklamlar,devlet bunlara mani olması lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanimiz nedense her gördügü seye bu heleki tv de ise hemen inaniyor benim anlamadigim bunu alanlar yada kullananlar cikipta seslerini neden duyurmazlar yada duyuramiyorlar bilemiyorum ama milletce bazi seylerde uyanik olmak durumundayiz

Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri