şu an için bu forumda bile 31 kişi aldım işaretlemiş
Evet
Hayır
şu an için bu forumda bile 31 kişi aldım işaretlemiş
Her kanalı acıyorum hep bu reklamlar hotbird uydusunu gectik reklam kanallarında
tv reklamlarından almadım almamda. ben elektronikciyim bize sormadan bazı alan dostlarımız var. başları ağrıdıktan sonra bize gelip usta ne olacak diye soruyorlar. bende yapacak bişey yok almadan önce neden sormadın diyorum ve kaliteli bir cihaz veriyorum. kesinlikle bu tip yerlerden alınan mamüller sorunlu çıkıyor. Kesinlikle Tavsiye Etmem!!!!!!! saygılar.
bütün esnafların ve tamircilerin canına okudular.vergileri tıkır tıkır almasını bilir bu devlet.bunlara neden izin veriyorlar anlamıyorum.esnaflar olmasa bu devlet batar.en çok vergiyi esnaflardan alıyorlar...![]()
televizyondan değilde internetten alışveriş yaparım guvenilir sitelerden genellikle
Adamın konuşmasından pazarladığı ürün hakkında bilgi veriyor.
400 tl olan cihaz KARGO VE GUMRUK Vergileri dahil HD cihaz 69 tl imiş bunun adıda TECHSTAR mış
![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
adam kandırmaktan başka bir işe yaramıyor bu reklamlar,devlet bunlara mani olması lazım.
insanimiz nedense her gördügü seye bu heleki tv de ise hemen inaniyor benim anlamadigim bunu alanlar yada kullananlar cikipta seslerini neden duyurmazlar yada duyuramiyorlar bilemiyorum ama milletce bazi seylerde uyanik olmak durumundayiz
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri