Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Katılımcı sayısı
395. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

35 8.86%
  • Hayır

360 91.14%
Sayfa 1/10 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Arkadaşlar bu ayki anket konumuz başlıkta yazdıgımız gibi.Ulusal kanallarda bile rast geldiğimiz bu olaya her gun her saat radyoda bile bu reklamlara rastlar olduk.İyice abartıp bunu onlarca kanal acanlar var .Bu tür bal,cep telefonu,ilaç vs gibi seylere aşırı yogunluk varmıda bu kanallar bu reklamları aşırı derecede yapıyorlar.

Sizlere soralım istedik sizler bu ürünlerden aldınızmı ankete oy ve yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Akıllıca Değil

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu ayki anket konumuz başlıkta yazdıgımız gibi.Ulusal kanallarda bile rast geldiğimiz bu olaya her gun her saat radyoda bile bu reklamlara rastlar olduk.İyice abartıp bunu onlarca kanal acanlar var .Bu tür bal,cep telefonu,ilaç vs gibi seylere aşırı yogunluk varmıda bu kanallar bu reklamları aşırı derecede yapıyorlar.

Sizlere soralım istedik sizler bu ürünlerden aldınızmı ankete oy ve yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.
    Almak pek akıllıca durmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tür ürünlerin pek kaliteli olduğunu düşün müyorum.... özellile telefonlar (parçaları bulunmuyor) üç beş fazla verip bilindik yerden almak bana daha mantıklı geliyor.bal işide aklıma yatmıyor...saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet ten almayı tercih ediyorum
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aldım ama hıc memnun degılım cep telefonu ve uydu cıhazı 200 tl ye aldım sarjı 1 gun gıdıyor uydu cıhazı daızec secıyor daha cok sıkıntısı yasanıyor bılgınıze

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tv'de görüp ve birde kullanıp bana iyi geldi diyen birisine güvenip Anneme şu bitkisel ilaçlardan aldım!!!
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onlardan ürün almak bir tarafa reklam çıkar çıkmaz kanal değiştiriyorum seyretme gereği bile duymuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vaybe alanlar varmış Hakkeden Bende diyorum neden son zamanlarda Artış gösterdi bu gibi satışlar.
    Ben kesinlikle almam /aldırmam /gördümmü hemen değiştiririm ,hele hele radyolarda da çıkıyorki deli oluyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben tv den hic almadım cünkü tv satılanlar sahte bal falan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk insanı olarak hasta olduğumuzda Doktordan önce Hocaya giden yada ilaç yerine başka şeyler kullanan ve buna benzer bir çok örnekleri olan bir ül***iz.

Almadım almamda.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/10 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri