Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Katılımcı sayısı
395. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

35 8.86%
  • Hayır

360 91.14%
Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: TV'de Çıkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-İLAÇ Vs gibi ürünlerden aldınızmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlar kandırmacadan başka bir şey değil rtük nasıl izin veriyor aklım almıyor
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gülesim geliyor anlatmaya basladıkları zaman sanki uzay mekiği satıyorlar öyle allayıp pulluyorlarki insanların kafası karısıyor tabi ama mantıklı bi insan düşünür bi sorar almadan önce benim yan komsum almış uydu bana soruyor söyledikleri kanallar nası açılıyor diye bende aldığın firmaya sor bakalım nası oluyormus bizde öğrenelim telefonlarına cevap vermiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güvenmiyorum kalite çok düşük oluyor onun almam almayı bile düşünmüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir değil,iki değil,üç hiç değil dört değil,beş değil tamı tamına 10 araba sopa çekecem bu adamı yakalayınca

işçiyik arıyığ bal yapacağık

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2QhaqS3WWUA[/YOUTUBE]
    Konu c311at tarafından (25-02-2013 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı c311at Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir değil,iki değil,üç hiç değil dört değil,beş değil tamı tamına 10 araba sopa çekecem bu adamı yakalayınca

işçiyik arıyığ bal yapacağık

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2QhaqS3WWUA[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

almadım almayıda hiç düşünmüyorum. bu benim görüşüm.birde şunu belirteyim orada dikkat edilirse hep kelime oyunları var aldatmaca var. saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onlardan ürün almak bir tarafa reklam çıkar çıkmaz kanal değiştiriyorum seyretme gereği bile duymuyorum.
    dediklerine katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek kelimeyle rezalet.Halkı bu kadar enayi yerine koyarak dolandıralanlara artık dur densin.Bu üç kağıtçılara göre tüm dertlerin her çaresi! onlarda boy büyütmeden! yatak perfomansı'na kadar! her şeyi hallediyorlar.Yetkililerden rica ediyoruz.Halkımızın aldatılmasına artık bi son verilsin lütfen.Saygılar.Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim arakdaşta CONCORD marka tablet sipariş etmiş sonrada beni aradı dedi böyle böyle kendisine dedim hemen siparişi iptal et diye sebebinide söyledimde siparişi iptal etti.

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri