Bunlar kandırmacadan başka bir şey değil rtük nasıl izin veriyor aklım almıyor
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Bunlar kandırmacadan başka bir şey değil rtük nasıl izin veriyor aklım almıyor
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
NEXT 2000 X PLUS
NEXT 2005 DCI
NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS
tesekkurler
gülesim geliyor anlatmaya basladıkları zaman sanki uzay mekiği satıyorlar öyle allayıp pulluyorlarki insanların kafası karısıyor tabi ama mantıklı bi insan düşünür bi sorar almadan önce benim yan komsum almış uydu bana soruyor söyledikleri kanallar nası açılıyor diye bende aldığın firmaya sor bakalım nası oluyormus bizde öğrenelim telefonlarına cevap vermiyorlar![]()
güvenmiyorum kalite çok düşük oluyor onun almam almayı bile düşünmüyorum
Bir değil,iki değil,üç hiç değildört değil,beş değil tamı tamına 10 araba sopa çekecem bu adamı yakalayınca
işçiyik arıyığ bal yapacağık
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2QhaqS3WWUA[/YOUTUBE]
Konu c311at tarafından (25-02-2013 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.
almadım almayıda hiç düşünmüyorum. bu benim görüşüm.birde şunu belirteyim orada dikkat edilirse hep kelime oyunları var aldatmaca var. saygılar sunarım.
Tek kelimeyle rezalet.Halkı bu kadar enayi yerine koyarak dolandıralanlara artık dur densin.Bu üç kağıtçılara göre tüm dertlerin her çaresi! onlarda boy büyütmeden! yatak perfomansı'na kadar! her şeyi hallediyorlar.Yetkililerden rica ediyoruz.Halkımızın aldatılmasına artık bi son verilsin lütfen.Saygılar.Selamlar.
Benim arakdaşta CONCORD marka tablet sipariş etmiş sonrada beni aradı dedi böyle böyle kendisine dedim hemen siparişi iptal et diye sebebinide söyledimde siparişi iptal etti.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri