Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: TV'de Çýkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-ÝLAÇ Vs gibi ürünlerden aldýnýzmý?

Katýlýmcý sayýsý
395. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

35 8.86%
  • Hayýr

360 91.14%
Sayfa 3/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: TV'de Çýkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-ÝLAÇ Vs gibi ürünlerden aldýnýzmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunlar kandýrmacadan baþka bir þey deðil rtük nasýl izin veriyor aklým almýyor
    HER ÞEY TÜRKÝYE ÝÇÝN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkurler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gülesim geliyor anlatmaya basladýklarý zaman sanki uzay mekiði satýyorlar öyle allayýp pulluyorlarki insanlarýn kafasý karýsýyor tabi ama mantýklý bi insan düþünür bi sorar almadan önce benim yan komsum almýþ uydu bana soruyor söyledikleri kanallar nasý açýlýyor diye bende aldýðýn firmaya sor bakalým nasý oluyormus bizde öðrenelim telefonlarýna cevap vermiyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güvenmiyorum kalite çok düþük oluyor onun almam almayý bile düþünmüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir deðil,iki deðil,üç hiç deðil dört deðil,beþ deðil tamý tamýna 10 araba sopa çekecem bu adamý yakalayýnca

iþçiyik arýyýð bal yapacaðýk

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2QhaqS3WWUA[/YOUTUBE]
    Konu c311at tarafýndan (25-02-2013 Saat 17:05 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý c311at Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bir deðil,iki deðil,üç hiç deðil dört deðil,beþ deðil tamý tamýna 10 araba sopa çekecem bu adamý yakalayýnca

iþçiyik arýyýð bal yapacaðýk

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2QhaqS3WWUA[/YOUTUBE]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

almadým almayýda hiç düþünmüyorum. bu benim görüþüm.birde þunu belirteyim orada dikkat edilirse hep kelime oyunlarý var aldatmaca var. saygýlar sunarým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozibo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    onlardan ürün almak bir tarafa reklam çýkar çýkmaz kanal deðiþtiriyorum seyretme gereði bile duymuyorum.
    dediklerine katýlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tek kelimeyle rezalet.Halký bu kadar enayi yerine koyarak dolandýralanlara artýk dur densin.Bu üç kaðýtçýlara göre tüm dertlerin her çaresi! onlarda boy büyütmeden! yatak perfomansý'na kadar! her þeyi hallediyorlar.Yetkililerden rica ediyoruz.Halkýmýzýn aldatýlmasýna artýk bi son verilsin lütfen.Saygýlar.Selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim arakdaþta CONCORD marka tablet sipariþ etmiþ sonrada beni aradý dedi böyle böyle kendisine dedim hemen sipariþi iptal et diye sebebinide söyledimde sipariþi iptal etti.

Sayfa 3/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri