kesinlikle almadým ve tafsiye etmem.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
kesinlikle almadým ve tafsiye etmem.
ben henüz hiç bir þey almadým. almayýda düdþünmüyorum.
LEBEN ?
Bal ve ilac konusunda cok sayida skandala tanik olduk, diger ürünler konusunda
dikkat etmek lazim, cünkü bilinen bircok seyi yenilikmis gibi veya kendileri bulmus gibi anlatiyorlar. Bu tür yayinlara veya televizyonlara prensip olarak
karsi degilim cünkü dünyanin her yerinde bu tür televizyon yada reklamlar var. Ancak insanlari yaniltip kandirmak da dogru degil.
Saygilar.
Maalesef ben de aldým:Üçyýl önce "Siðarayý býraktýran ilac" diye reklâm ediyorlardý.Benimde artýk 43 yýldýr içtiðim siðarayý býrakmam gerekiyordu,ama bir türlü baþaramýyordum."Denize düþen yýlana sarýlýr" misali ben de denemek istedim.Ama yanýlmýþým.Siðarayý býraktým,ama doktora giderek!.....![]()
Bunlar kandýrmacadan baþka bir þey deðil rtük nasýl izin veriyor aklým almýyor
HER ÞEY TÜRKÝYE ÝÇÝN
NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
NEXT 2000 X PLUS
NEXT 2005 DCI
NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS
tesekkurler
gülesim geliyor anlatmaya basladýklarý zaman sanki uzay mekiði satýyorlar öyle allayýp pulluyorlarki insanlarýn kafasý karýsýyor tabi ama mantýklý bi insan düþünür bi sorar almadan önce benim yan komsum almýþ uydu bana soruyor söyledikleri kanallar nasý açýlýyor diye bende aldýðýn firmaya sor bakalým nasý oluyormus bizde öðrenelim telefonlarýna cevap vermiyorlar![]()
güvenmiyorum kalite çok düþük oluyor onun almam almayý bile düþünmüyorum
Bir deðil,iki deðil,üç hiç deðildört deðil,beþ deðil tamý tamýna 10 araba sopa çekecem bu adamý yakalayýnca
iþçiyik arýyýð bal yapacaðýk
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2QhaqS3WWUA[/YOUTUBE]
Konu c311at tarafýndan (25-02-2013 Saat 18:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri