Bunlar kandýrmacadan baþka bir þey deðil rtük nasýl izin veriyor aklým almýyor
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Bunlar kandýrmacadan baþka bir þey deðil rtük nasýl izin veriyor aklým almýyor
HER ÞEY TÜRKÝYE ÝÇÝN
NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
NEXT 2000 X PLUS
NEXT 2005 DCI
NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS
tesekkurler
gülesim geliyor anlatmaya basladýklarý zaman sanki uzay mekiði satýyorlar öyle allayýp pulluyorlarki insanlarýn kafasý karýsýyor tabi ama mantýklý bi insan düþünür bi sorar almadan önce benim yan komsum almýþ uydu bana soruyor söyledikleri kanallar nasý açýlýyor diye bende aldýðýn firmaya sor bakalým nasý oluyormus bizde öðrenelim telefonlarýna cevap vermiyorlar![]()
güvenmiyorum kalite çok düþük oluyor onun almam almayý bile düþünmüyorum
Bir deðil,iki deðil,üç hiç deðildört deðil,beþ deðil tamý tamýna 10 araba sopa çekecem bu adamý yakalayýnca
iþçiyik arýyýð bal yapacaðýk
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2QhaqS3WWUA[/YOUTUBE]
Konu c311at tarafýndan (25-02-2013 Saat 17:05 ) deðiþtirilmiþtir.
almadým almayýda hiç düþünmüyorum. bu benim görüþüm.birde þunu belirteyim orada dikkat edilirse hep kelime oyunlarý var aldatmaca var. saygýlar sunarým.
Tek kelimeyle rezalet.Halký bu kadar enayi yerine koyarak dolandýralanlara artýk dur densin.Bu üç kaðýtçýlara göre tüm dertlerin her çaresi! onlarda boy büyütmeden! yatak perfomansý'na kadar! her þeyi hallediyorlar.Yetkililerden rica ediyoruz.Halkýmýzýn aldatýlmasýna artýk bi son verilsin lütfen.Saygýlar.Selamlar.
Benim arakdaþta CONCORD marka tablet sipariþ etmiþ sonrada beni aradý dedi böyle böyle kendisine dedim hemen sipariþi iptal et diye sebebinide söyledimde sipariþi iptal etti.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri