Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
45 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Arçelik 72 Ekran Tv Arızası.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45: :45: :45: :45:

Peki abi bu parça ilerleyen zamanda daha büyük bir arızaya yolaçarmı. ?
    açmaz siz onun üzerine derbi dökün derbi kurudumu işlem tamamdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çözüm başarılı oldumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kutupruzgari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çözüm başarılı oldumu

Evet üst resimdeki işaretli bobini ve yanındaki diğer 2 bobinin tozlarını bir güzel temizledikten sonra derbiyi boşalttım üzerine ogün bu gündür daha tv den kulak çınılaması gibi olan ses kalmadı. :45:
    Konu Hikmet™ tarafından (23-11-2013 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet üst resimdeki işaretli bobini ve yanındaki diğer 2 bobinin tozlarını bir güzel temizledikten sonra deriyi boşalttım üzerine ogün bu gündür daha tv den kulak çınılaması gibi olan ses kalmadı. :45:
    9 ay sonrada olsa sorunun giderildigini öğrenmek güzeldi iyi seyirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart vestel 72 onyx flat

Vestel onyx 72 flat 100Hz bende aynı dert olan çınlama sesinden muzdaripdim.yukarıda da anlatıldığı gibi resimde görünen bobini iyice bally ile sıvadım resmen sıvadım ses kesildi.resim de görünen bobini iyi inceleyin ben önce yanlış bobinle uğraşmışım. aynen üstü düz olacak ve benimkinin etrafı plastik sargılıydı.not:o bobinin lehimlerinide tazeledim belki bir etkisi oldu bilemiyorum fakat ses kesildi memnunum.çok para vererek aldığım için atmaya kıyamıyorum bu çabalarım onun için...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tşk

Başta yukarıda şase resmini paylaşan ve mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu resimin üstünde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazısı var işte o yazıdaki za harflerinin hemen üzerindeki bobin ses yapıyor fazla arabayın sürün bally i gitsin kuruyunca açın tv yi çınlasız iyi seyirler...ayrıca bu ilkel tarifin için kusura bakmayın

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri