Yaklaþýk 1 saatlik bir savunma veren Fatih Terim, þunlarý kaydetti;
Galatasaray-Orduspor maçýnýn devre arasýnda hakem Serkan Çýnar ile sözlü diyaloða girdiði için disiplin kuruluna sevkedilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Disiplin Kurulu'nda 1 saati aþkýn bir sürede ifade verdi.
Terim ifadesinde hakem ile diyaloða girmenin yanlýþ olduðunu kabul ettiðini ancak hiçbir þekilde hakemin küfür ve hakaret sayýlabilecek nitelikte sözler sarfetmediðini söyledi. Terim, ifadesinde Serkan Çýnar'a yönelik þu sözleri söylediðini kabul etti ve ifadesini þu þekilde verdi:
"BU DÝYALOGTAN ÖTÜRÜ BENÝM CEZA ALMAM HUKUKA VE VÝCDANA SIÐMAZ"
"Bana raporunda küfür etti yazma zevkini tattýrmayacaðým dedim. Hiçbir þekilde þahsýna veya deðerlerine hakaret sayýlabilecek bir söz söylemedim. Her maçta olabilecek türden bir diyalogtu. Türkiye'de çok maçta benim konuþmamýn çok üstünde hakeme yönelik itirazlar oluyor. Bu diyalogtan ötürü benim ceza almam hukuka ve vicdana sýðmaz. Zaten hakem raporu da benim size verdiðim ifademi doðruluyor. Sözlerimin hiçbir hakaret niteliði yok. Maçýn tansiyonu ile aslýnda olmamasý gereken bir tepkim sözkonusu."
G.Saray Teknik Direktörü Terim'in hakem tarafýndan tribüne gönderildikten sonra oyuna müdahale ettiði þeklindeki suçlamaya karþýlýk ise "Oyuncum golü atmýþ, tribüne bana koþmuþ, gelme mi diyeceðim. Maçýn yüksek tansiyonu ile bizim bulunduðumuz tribünde hareketlenme oldu. Burak bana doðru koþtuðu için ben de onu tebrik ettim" þeklinde ifade verdiði öðrenildi.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri