Ünal Aysal, Falcao üzerinden Burak Yýlmaz'ýn fiyatýný açýkladý.

Ünal Aysal, önceki gün medyanýn ekonomi müdürleriyle biraraya geldi.. Kritik zirvede G.Saray'ýn ekonomik durumununu masaya yatýran baþarýlý baþkan, son maçlardaki performansýyla Didier Drogba'yý bile gölgede býrakan Burak Yýlmaz'la ilgili olarak gündem yaratacak açýklamalar yaptý...
"G.Saray'da 'Bu futbolcu asla satýlamaz' diye bir algý olamaz. O, 1970'lerde, 80'lerde kaldý.. Bir oyuncunun jübilesini yapana kadar ayný kulüpte kalmasý benim için istenmeyen bir durumdur.
40 MÝLYON EURO

Burak Yýlmaz'la ilgili olarak kulübümüze ulaþan herhangi bir teklif yok. Ama sezon sonu yaklaþtýkça elbette kapýmýzý aþýndýran kulüpler olacaktýr. Burak bizim için çok deðerli bir yýldýzdýr. Ancak 40 milyon Euro'yu getiren olursa onu satabiliriz. Atletico Madrid'in golcüsü Falcao'nun bonservisi için 55 milyon Eurolar'dan bahsediliyorsa benim oyuncum da 40 milyon Euro eder.
Muslera için de 30-35 milyon Euro arasý bir fiyat düþünüyorum. Ona da bu rakamlara yakýn bir teklif gelmesi durumunda konuyu masaya yatýrýr ve gerekirse oyuncuyla yollarýmýzý ayýrabiliriz."