arkadaşlar günümüzde gsm sım kart kullanmayan yoktur ama bunların amaçları ne ben her türlüsünü kullandım hepsi kazık en son aveya aldım sınırsız internet almak istiyorum dedim tamam dediler kartı bana verdi eve geldim vodeme koydum 2 günde bitti açtım mesajları jettarife pakete üye yapmış beni sonra tekrar gittim niye öyle yaptın dedim sendemişsin öyle yap diyor peki dedim yahudilerle uğraşmak istemiyorum kısa kestim sorunu kendim üzerime aldım hade neyse dedim ozaman faturalı yap dedim olmaz dedi bir ay dolupta faturalı yapabilirsin dedi sengit 22günsonra gel dedi sana sınırsız yaparım dedi tamam dedim 22gün doldu bugün gittim yok dedi sınırsız internet yok dedi gene herşeyi izah ettim yani geri zekalı değilim insanız ya doğru söyledim gene beni yanıltıyorlar illa tutturuyor 5gb al 8gb al diyor ya ekonomik istiyorum diyorum anlatamıyorum 8gb alacağıma ttnet fiber aliyim ozaman dedim anlatamiyorsun gardaşım yani burda niyetlari hep para para kan içmek unutmayın hürüz hakimiz yer üstü ve yer altı kaynaklarla beslenip bizden olmayanları öldürürüz bak ben 30 yaşında iran kökenli bir türk vatandaşıyım doğuda büyüdüm beni gören kürt zanneder ve aşalarlar bunları yapanda bilirsiniz yahudilerdir bak onlarki kürtlari yönetiyor onlarki türkleri yönetiyor onlarki iranı yönetiyor onlarki dünyayı yönetiyor sizden rıcam bu gsmleri bırakalım atalım bu pisli türk ve kürt yahudiler kanımızı içmesin bizi sümürmesin allahını severseniz almayın almayın sevgili kardeşler insan biraz düygusal onurlu olunca allah sever onları iyi olmak şarttır şimdi burda yahudiler yazılarıma karşı çıkarlar iyi haşlanmazlar yazılarımda köpeğe taş atmış oluyorum gerçeklik neyse insanlık otarafta olmalı
Yer imleri