REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: avea geçtim binpişmanım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart avea geçtim binpişmanım

arkadaşlar günümüzde gsm sım kart kullanmayan yoktur ama bunların amaçları ne ben her türlüsünü kullandım hepsi kazık en son aveya aldım sınırsız internet almak istiyorum dedim tamam dediler kartı bana verdi eve geldim vodeme koydum 2 günde bitti açtım mesajları jettarife pakete üye yapmış beni sonra tekrar gittim niye öyle yaptın dedim sendemişsin öyle yap diyor peki dedim yahudilerle uğraşmak istemiyorum kısa kestim sorunu kendim üzerime aldım hade neyse dedim ozaman faturalı yap dedim olmaz dedi bir ay dolupta faturalı yapabilirsin dedi sengit 22günsonra gel dedi sana sınırsız yaparım dedi tamam dedim 22gün doldu bugün gittim yok dedi sınırsız internet yok dedi gene herşeyi izah ettim yani geri zekalı değilim insanız ya doğru söyledim gene beni yanıltıyorlar illa tutturuyor 5gb al 8gb al diyor ya ekonomik istiyorum diyorum anlatamıyorum 8gb alacağıma ttnet fiber aliyim ozaman dedim anlatamiyorsun gardaşım yani burda niyetlari hep para para kan içmek unutmayın hürüz hakimiz yer üstü ve yer altı kaynaklarla beslenip bizden olmayanları öldürürüz bak ben 30 yaşında iran kökenli bir türk vatandaşıyım doğuda büyüdüm beni gören kürt zanneder ve aşalarlar bunları yapanda bilirsiniz yahudilerdir bak onlarki kürtlari yönetiyor onlarki türkleri yönetiyor onlarki iranı yönetiyor onlarki dünyayı yönetiyor sizden rıcam bu gsmleri bırakalım atalım bu pisli türk ve kürt yahudiler kanımızı içmesin bizi sümürmesin allahını severseniz almayın almayın sevgili kardeşler insan biraz düygusal onurlu olunca allah sever onları iyi olmak şarttır şimdi burda yahudiler yazılarıma karşı çıkarlar iyi haşlanmazlar yazılarımda köpeğe taş atmış oluyorum gerçeklik neyse insanlık otarafta olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle siz ne istediğinizi karşı tarafa tam anlatamamışsınız madem istediğiniz tarife yok ne diye abone oluyorsunuz yada bekliyorsunuz.Bunda avea nın ne suçu var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle siz ne istediğinizi karşı tarafa tam anlatamamışsınız madem istediğiniz tarife yok ne diye abone oluyorsunuz yada bekliyorsunuz.Bunda avea nın ne suçu var
    forma link vermek yasak ama göstermek için kısa süreli veriyim

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Normal sitelerin linkini verebilirsiniz Sadece uyelik isteyen forumlar yasaktır sn @hakan77
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende yaklaşık 3 yıl önce aveadan yediğim kazıkdan dolayı daha avea bayinin yanına bile uğramıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avea nın katlayan tarifesindeydim cok guzeldi ilk basta gecen ay tarifeyi berbat ettiler ve bu ayda verdikleri dakikalarıda kaldırmışlar sadece 30 tl ye 180 dakika veriyor onun harici yok eskiden 50 tl yukleyince 200 tl konusma paketi veriyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Avea nın katlayan tarifesindeydim cok guzeldi ilk basta gecen ay tarifeyi berbat ettiler ve bu ayda verdikleri dakikalarıda kaldırmışlar sadece 30 tl ye 180 dakika veriyor onun harici yok eskiden 50 tl yukleyince 200 tl konusma paketi veriyordu

Ben 18 yaşıma basınca Avea nın heryöne 150 tarifesini 15 tl almıştım. 150 dakka bana fazlasıyla yetiyordu. Telefonla fazla konuşan biri değilim ben. Neyse hat açıldı ilk ay 12. TL. 2. ay 15 TL. 3 ay 18 TL. 4 25 Tl en son 5. ayda çıldırdım çünki 35 Tl gelmişti. Neymiş efendim dakkaları aşıyormuşum yokya. Ben fatura kesilmeden 1 gün önce konuşma özetlerine bakıyorum daha birsürü konuşma dakkam var ama bana daka aşıyosun diyorlar. Şimdi Vodafone dayım Hesabını Bilen Midi Tarifesindeyim. Heryöne 500 DK Heryöne 50 SMS 50 MB internert. 1 yıl kontratlı 25 TL. 1.40 TL de telsiz ücretimiymiş ne toplam 26.40 TL Bu tarifede 5 aydır duruyom hep 26.40 TL geldi 1 kuruş şaşmadı bile.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avea konusunda bir benmi şanslıyım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz uygun olan kampanyaya girmezseniz hangi operatör olur ise olsun bin pişman olursunuz hele hele birde faturalı ve yanlış bir tarife yada kampanya olur ise

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avea Jett tarife 5 GB /Yaklaşık 6 mbps hız alıyorum Gelen fatura 30.75 TL /istersen Ek paket 5GB 15 tl ye alabiliyorum /

Şuan İçin Memmnunum ,Çok araştırdım En iyi fiyatı Avea verdi.
    Not:3G router sayesinde Wıfı+Lan çıkıştan Uydualıcısı (İnternet)

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri