Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Avea nın katlayan tarifesindeydim cok guzeldi ilk basta gecen ay tarifeyi berbat ettiler ve bu ayda verdikleri dakikalarıda kaldırmışlar sadece 30 tl ye 180 dakika veriyor onun harici yok eskiden 50 tl yukleyince 200 tl konusma paketi veriyordu

Ben 18 yaşıma basınca Avea nın heryöne 150 tarifesini 15 tl almıştım. 150 dakka bana fazlasıyla yetiyordu. Telefonla fazla konuşan biri değilim ben. Neyse hat açıldı ilk ay 12. TL. 2. ay 15 TL. 3 ay 18 TL. 4 25 Tl en son 5. ayda çıldırdım çünki 35 Tl gelmişti. Neymiş efendim dakkaları aşıyormuşum yokya. Ben fatura kesilmeden 1 gün önce konuşma özetlerine bakıyorum daha birsürü konuşma dakkam var ama bana daka aşıyosun diyorlar. Şimdi Vodafone dayım Hesabını Bilen Midi Tarifesindeyim. Heryöne 500 DK Heryöne 50 SMS 50 MB internert. 1 yıl kontratlı 25 TL. 1.40 TL de telsiz ücretimiymiş ne toplam 26.40 TL Bu tarifede 5 aydır duruyom hep 26.40 TL geldi 1 kuruş şaşmadı bile.