bjk yine yaptı yapacagını
bjk yine yaptı yapacagını
yok yaaaa !
dediğin adamlar bak nerdeler
Manchester United - Real Madrid maçını yönetecekleeeeer
Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak. Maçta ilave yardımcı hakemlik görevlerini ise Hüseyin Göcek ve Mete Kalkavan yapacak.
Son yıllardaki en güzel derbi oldu...Özelikle ikinci yarı muhteşemdi Beşiktaş'ı tebrik ederim.
![]()
bizde bu aykut koca kafası varken biz daha çok yeniliriz maç olmuş 88 . dk sanki galibiz gibi oyuncu değiştiriyoz bu hakıl bune keşkek anlamış değilim bu koca kafa aykuta sormazlarmı?
İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir
stad muhteşem .
Fenerbahçe dün akşam her hattı ile Beşiktaş'tan üstündü sadece son sn golü ile maçı kaybettik aslında rakibi çok küçümsedik açıkçası hakemlerde çabası her şeye rahmen Beşiktaş'ı tebrik ederim![]()
tabii her hattında üstünsünüz ...
Gökhan Gönül adeta çılgına döndü. Önce kale direğini tekmeleyen milli futbolcu daha sonra “Ben demiştim, ben uyarmıştım” diyerek bağırarak soyunma odasının yolunu tuttu. Bu esnada Egemen “Sus ulan” diye tepki göstermesine Gökhan “Ne diyorsun, sana mı soracağım? Bağırırsam ne olur?” karşılığını verirken, Egemen “Ne olacağını görürsün” diyerek takım arkadaşına yumruk attığı ileri sürüldü. İkiliyi ayırmaya çalışan Aykut Kocaman’ın da arbedenin ortasında kaldığı ifade edilirken, F.Bahçe’nin güvenliklerinin Egemen’i güçlükle soyunma odasına soktuğu belirtildi.
Kocaman da maç sonu basın toplantısında kavga ile ilgili sorulara “Futbol böyle. Zaman zaman tatsızlıklar olabilir. Ciddi bir şey yok” yanıtını verdi.![]()
Konu zekı62 tarafından (04-03-2013 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.
Bu arada hakemleride tebrik etmek lazım güzel idare ettiler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri