Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Beşiktaş 3-2 Fenerbahçe Maç sonucu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok zevkli bir maç oldu önce güzel bir futbol seyretmek isterim sonra tabiiki Fenerbahçenin kazanmasını Tüm BJK lı Arkadaşlarımızı tebrik ederim..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok zevkli bir maç oldu önce güzel bir futbol seyretmek isterim sonra tabiiki Fenerbahçenin kazanmasını Tüm BJK lı Arkadaşlarımızı tebrik ederim..

aynen katılıyorum son zamanlarda izlediğim en güzel karşılaşmaydı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Derbide ofsayt tartışması

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde ofsayt tartışması yaşandı. Fenerbahçe'nin Webo'yla attığı gol ofsayt diye sayılmadı.

Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında Kuyt ceza sahası içinde kaleye şutunu çekti. Kaleci McGregor'dan dönen topu Webo ağlara gönderdi ama Webo için ofsayt bayrağı kalktı. Poziyonun ardından Fenerbahçeli futbolcular ve Webo yoğun itirazlarda bulundular.
    İşte kare kare İnönü Stadyumu'ndaki ofsayt mı değil mi tartışmalarına neden olan o pozisyon:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oley be Kazandık 3 sıfırın rovanşını almış olduk Yaşasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart santrası yapılamayan DERBİ

santrası yapılamayan DERBİ başka yokkk

:45:

iinönü stadı şanına yakışır bu golle kapandı...

Konu Hikmet™ tarafından (03-03-2013 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen büyük boyutlu yazı yazmayalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle Beşiktaş'ı tebrik ederim. Şimdi gel gelelim hakeme herkez diyecekki hep hakem hep hakem. Ben buradan hakeme sesleniyorum o ilk golu ofsayt diye kesitin ama maçtan sonra tv den bunun ofsayt olmadığını anlayınca vicdan azabı çekecen mi çekmeyecen mi ? Çok merak ediyorum doğrusu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

=olcay gole giderken Allahım bir kere de bize olsun .dedim SAMET AYBABA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

santrası yapılamayan DERBİ
    Usta !:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ahmet ÇAKAR : FENERBAHÇE bu akşam hakem katliamı ile maçı kaybetmiştir.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    santrası yapılamayan DERBİ
    Usta !:45:
    Arkadaş maçın bitmesine 5 saniye kalmış gol olmuş biede santramı yapılacaktı.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri