İnönü Stadı son kez bir debiye ev sahipliği yapıyor.
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında yarın İstanbul’da tarihi bir derbi oynanacak.
Lider Galatasaray’ın takipçileri Beşiktaş ile Fenerbahçe, BJK İnönü Stadı’ndaki son derbide karşı karşıya gelecek.
Sezon sonunda yıkılarak yeniden yapılması planlanan tarihi statta saat 19.00’da başlayacak son derbiyi, kariyerinde ilk derbiye çıkacak hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa olacak.
'Hakem inşallah hata yapmaz'
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, yarın oynayacakları F.Bahçe maçının ardından hakem kararlarının konuşulmasını istemiyor.
‘HEPSİ DOSTUMUZ’
Bizim, diğer takımların yöneticileriyle samimi ve dostça ilişkilerimiz var. Bunun futbol karşılaşmalarında da yaşanacağını biliyorum, yaşanmasını istiyorum, biz yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz. F.Bahçeli idarecilerimizi, yöneticilerimizi de İnönü Stadı’nda göreceğiz. Listelerini gönderdiler, hemen hemen hipsi geliyorlar. Biz misafir etmek istiyoruz. Başımızın üstünde yerleri var. Çünkü bizler de onlar tarafından her zaman iyi şekilde ağırlandık, karşılandık.
Aynı misafirperverliğin seyircilere de yansımasını istiyorum. Rekabet sadece futbol sahasında olmalı, insanlar ***ifle maç seyretmeli, sonra da hayat normal şekilde devam edebilmeli.”:45:

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri