bjk yine yaptý yapacagýný
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bjk yine yaptý yapacagýný
yok yaaaa !
dediðin adamlar bak nerdeler
Manchester United - Real Madrid maçýný yönetecekleeeeer
Çakýr'ýn yardýmcýlýklarýný Bahattin Duran ile Tarýk Ongun yapacak. Karþýlaþmanýn dördüncü hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak. Maçta ilave yardýmcý hakemlik görevlerini ise Hüseyin Göcek ve Mete Kalkavan yapacak.
Son yýllardaki en güzel derbi oldu...Özelikle ikinci yarý muhteþemdi Beþiktaþ'ý tebrik ederim.
![]()
bizde bu aykut koca kafasý varken biz daha çok yeniliriz maç olmuþ 88 . dk sanki galibiz gibi oyuncu deðiþtiriyoz bu hakýl bune keþkek anlamýþ deðilim bu koca kafa aykuta sormazlarmý?
Ýmza alanýnda Kurallara Uymanýz Tavsiye edilir
mükemmel bir stad
stad muhteþem .
Fenerbahçe dün akþam her hattý ile Beþiktaþ'tan üstündü sadece son sn golü ile maçý kaybettik aslýnda rakibi çok küçümsedik açýkçasý hakemlerde çabasý her þeye rahmen Beþiktaþ'ý tebrik ederim![]()
tabii her hattýnda üstünsünüz ...
Gökhan Gönül adeta çýlgýna döndü. Önce kale direðini tekmeleyen milli futbolcu daha sonra “Ben demiþtim, ben uyarmýþtým” diyerek baðýrarak soyunma odasýnýn yolunu tuttu. Bu esnada Egemen “Sus ulan” diye tepki göstermesine Gökhan “Ne diyorsun, sana mý soracaðým? Baðýrýrsam ne olur?” karþýlýðýný verirken, Egemen “Ne olacaðýný görürsün” diyerek takým arkadaþýna yumruk attýðý ileri sürüldü. Ýkiliyi ayýrmaya çalýþan Aykut Kocaman’ýn da arbedenin ortasýnda kaldýðý ifade edilirken, F.Bahçe’nin güvenliklerinin Egemen’i güçlükle soyunma odasýna soktuðu belirtildi.
Kocaman da maç sonu basýn toplantýsýnda kavga ile ilgili sorulara “Futbol böyle. Zaman zaman tatsýzlýklar olabilir. Ciddi bir þey yok” yanýtýný verdi.![]()
Konu zeký62 tarafýndan (04-03-2013 Saat 13:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu arada hakemleride tebrik etmek lazým güzel idare ettiler
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri