REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: MediaLink Bp 2 Card Yardım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart MediaLink Bp 2 Card Yardım...

Sevgili arkadaşlar MediaLink Black panter 2 Card cihazım var. Cihazda v2.14 yazılım yüklü. Forumdan ML BlackPanther_2card_v239 adlı güncel yazılımı indirip, USB yardımıyla yüklemeye çalıştığımda geçersiz dosya hatası veriyor. Ustalar yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uptade klasörünü olduğu gibi flasa koyup yükleme yapınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım iki türlüde denedim. Yani rar dosyasından çıkarıp direk flasa koydum olmadı, rarlı koyup denedim yine geçersiz dosya hatası verdi. Acaba nerede yanlış yapıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaza yazılımı hangi menüden yüklemeye calışyorsunuz. Flaşh diskiniz FAT32 formatlımı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta, yazılımı Menü-Genel Ayarlar- İnternet Ayarları- Yazılım güncelle- USBden güncelleme şeklinde yapıyorum. Flash diskim Fat32 formatlı. Gece hazır kanal listesi yükledim. Sorunla karşılaşmadım. Acaba hazır kanal listesi yüklediğim menüden mi yüklemeliyim? Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anıl011 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta, yazılımı Menü-Genel Ayarlar- İnternet Ayarları- Yazılım güncelle- USBden güncelleme şeklinde yapıyorum. Flash diskim Fat32 formatlı. Gece hazır kanal listesi yükledim. Sorunla karşılaşmadım. Acaba hazır kanal listesi yüklediğim menüden mi yüklemeliyim? Saygılar...
    Doğru yerden yükleme yapıyorsunuz bir defa daha flaşh diskinizi formatlayın rar dan cıkardığınız dosyayı flaşh diske atın cihaza takın. Sonra cihazın fişini çekin daha sonra takın yine mmenu ayarlar yazılım güncellemede deneyin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta teşekkürler cihazı fişten çekip takınca tekrar denedim sorun halloldu. İlginiz için teşekkür eder çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustalar, İp Tv'yi nasıl seyredebilirim? 192.168.1.1:8080 den network channele girip HTTP-TS Telecine rtmp://46.105.53.11/telecine/telecine şeklinde giriş yaptım. Fakat menüden bunu nasıl açacağım? Yardımlarınızı bekliyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anıl011 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustalar, İp Tv'yi nasıl seyredebilirim? 192.168.1.1:8080 den network channele girip HTTP-TS Telecine rtmp://46.105.53.11/telecine/telecine şeklinde giriş yaptım. Fakat menüden bunu nasıl açacağım? Yardımlarınızı bekliyorum...

Girdiğiniz adrese kanal isminide ekleyin daha sonra kumnadad OK tuşuna basın kanal listesinde iken kumnada sarı ve yeşil tuşlarının tam altındaki tuşa basın IP tv listesi cıkması lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım oldu ama ses yok acaba sesle ilgili sorun neden kaynaklanıyor? Söz bu son sorum olacak...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri