REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dijitürk ayarı nasıl yapılır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dijitürk ayarı nasıl yapılır...

arkadaşlar 2 sorum olacak;
    babamların evinde digitürk var. bende ise sadece next 2000 cx süper plus...
    dijitürk cihazı hd özellikle olduğundan değiştirmek istedim. uyduyu tanıtmama rağmen bir türlü kanalları bulamadı. bunu next 2000 cx plus cihaza nasıl tanıtırım? forumu aradım ama maalesef bulamadım. bulsa idim dijitürk kartını bizim next cihaza taktığımda kanalları çözebilir değilmi? uyumlumu yani?

2 cisi digitürkün cihazını kendi evime götürdüğümde (bizde hotbird ve türksat uydusu var) bu uyduların içindeki yayınları (hd yayınları özellikle) ayarlayabilirmiyiz?

şimdiden yardımınız için teşekkürler...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili osmann kardeşim. çok özür ama, mesajın biraz karman çorbaya benzemiş yav. bak şimdi dt çanağını ayarlamak istiyorsan elindeki next 2000 cihazdan faydalanabilirsin. dt uydusu üzerinde trt paketini bul ve sinyal ara. frekansı şu 11492 v yani di*** 30000 sinyal yakaladığın anda dur ve paketi tarat trt paketi çıkarsa o***dir. sonrada uyduyu tarat zaten yanlış uyduya ayarlamadıysan belli olur uyduda sadece dt kanalları mevcut. bide bak şimdi elindeki dt cihazı nasıl bir şey bilmiyorum. ama kart ve makine eşleşme ile çalışıyorsa, kart başka hiç bir cihazda çalışmaz. acaba elindeki kart ve modülmü?. ve dt ile hangi uydu üzerinden anlaşma yaptıysan o uydu üzerinden kart ve makine açar, yanii sözleşmen türksat 1c üzerinden ise ve sen 7 derece doğu uyduya bakmak istersen çalışmaz. bilgin olsun. he şimdi cihazı evden eve taşyacaksan yine hem cihazı hemde kartı beraber alman lazım. yok ama modül ve kart var desen ve sistem eşleşmeli çalışmıyor diyorsan modül ile kartı evden eve taşıyabilirsin. bu tabii senin yine dt ile hangi uydu üzerinden anlaşma yaptığına bağlı. umarım sana yardımım dokunmuştur selametle kal.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstad babanın evindeki canakta MDU türü LNB olabilir.

Digiturk cihazındaki kartı Nextte kullannamazsın takıp kullanmaya calışırsan kart bloke olabilir.

Digiturk cihazının yazılımı kitli ise başka uyduda kullanmazsın server olmayınca zaten izleyebileceğin doğru düzgn bir kanal yok.

Kısacası biraz paraya kıyıp Atlanta gibi HD bir cihaz alıp server alıp kullancaksın. Yada Dsmart-Tıvıbu gibi secenekleri inceleyeceksın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osmann abi cihazın markasını yazarsan yardımcı olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abi senden cvp gelmedi bende bu şekil yazıyım. Bahsi geçen cihaz DİGİTURK Plus cihaz ise 7 derecedeki çanağınıza MDU 4 LNB eklemeniz lazım. Normal HD cihaz ise muhtemelen Diseq kulanıyorsan önce cihazın anten kablosunu tak. Sonra menüden fabrika ayarlarına çek. (Şifre isterse 0000) Bu işlemden sonra Diezq otomatik olarak tanıyacaktır. Sonra Menü+Kurulum+Digiturk Eutelsat W3 kurulumuna geldikten sonra bekle abi. Kanallar tarama işlemi bittikten sonra muhtemelen 1-2 dakka kart doğrulama işlemi başlayacak. Kart doğrulama işlemi bitince yayınlar gelir.

Diğer soruna gelecek olursak, cihazın mülkiyeti sizde ise DİGİTURK MH arayın Diğer uydularıda izlemek istediğinizi söyleyin onlar gerekli sinyali cihazınıza göndererek ilgili menüyü açacaklardır. Ve diğer uydudaki kanallarıda izleyebilirsin Ama cihaz kiralama usulü olarak sizde ise muhtemelen açmazlar.

Kartı Next cihazına takma konusuna gelecek olursak abi istedğin cihazda dene cihaz tepki vermeyecektir. Bu kartı denerkende bloke olma ihtimali yok. Çünki kartın, eşleştiği cihazı tanıyınca yayına izin veriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler cevaplar için herkese teşekkürler...

babamlardaki digitürk cihazını 2 yıllık sözleşme ile bize verdiler. bizim oldu yani. oradaki atv hd,star hd yayınlarını görünce kendi kendime hd cihaz dedim...cihazın markasını bilmiyorum...

bendeki next 2000 cx süper plus. bu cihazı hafta sonu babamlara getirip digitürk yayını yapan eutelsatw3 uydusunu menuden buldum o***leyip tarattım ama hiç kanal çıkmadı.
    bir türlü bulamadım...ayrıca bu next cihazında kart takmak içinde yer var. digitürk kartını kanalları bulduktan sonra takarsam çalışır diye düşünmüştüm ancak yukarıda volkan bloke olur diye yazmış xxman ise kartı okur demiş. karıştı durum.

next ile digitürk kanallarını bulup kartıda taktıktan sonra seyredebilse idim, digitürkün verdiği cihazıda kendi evime götürüp hotbird ve türksat kanallarını taratacaktım...

ali abi çorbayı biraz incelttim. umarım yeterlidir.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beyler cevaplar için herkese teşekkürler...

babamlardaki digitürk cihazını 2 yıllık sözleşme ile bize verdiler. bizim oldu yani. oradaki atv hd,star hd yayınlarını görünce kendi kendime hd cihaz dedim...cihazın markasını bilmiyorum...

bendeki next 2000 cx süper plus. bu cihazı hafta sonu babamlara getirip digitürk yayını yapan eutelsatw3 uydusunu menuden buldum o***leyip tarattım ama hiç kanal çıkmadı.
    bir türlü bulamadım...ayrıca bu next cihazında kart takmak içinde yer var. digitürk kartını kanalları bulduktan sonra takarsam çalışır diye düşünmüştüm ancak yukarıda volkan bloke olur diye yazmış xxman ise kartı okur demiş. karıştı durum.

next ile digitürk kanallarını bulup kartıda taktıktan sonra seyredebilse idim, digitürkün verdiği cihazıda kendi evime götürüp hotbird ve türksat kanallarını taratacaktım...

ali abi çorbayı biraz incelttim. umarım yeterlidir.
    selametle...

Abi yazımı dikkatli okursan iyi olur.

Ben kartı istediğin cihazda dene cihaz tepki vermez dedim. Kartın eşleştiği cihazı tanıyınca yayına izin verir diye yazmıştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osman hocam işin kısası senin elindeki next ile digiturk için şu an hiç bir şey yapmazsın. Babanla papaz olacağına kıy paraya al bir HD cihaz bak ***fine.

Panasonıc plazmayı aldıysan onun altına atlanta HDBOX yada smart box yakışır

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osman hocam işin kısası senin elindeki next ile digiturk için şu an hiç bir şey yapmazsın. Babanla papaz olacağına kıy paraya al bir HD cihaz bak ***fine.

Panasonıc plazmayı aldıysan onun altına atlanta HDBOX yada smart box yakışır
    volkancığım aldık almasına ama maalesef panasonic olmadı. bir yandan üzüldüm tabi ama bir yandanda tv güzel sanki. samsung plazma kampanyada idi. (ps51e551 serisi) ablamla hanım iyi sıkıştırdı.güzel gaza geldim. karışık bişeye benziyor.çözmeye çalışıyorum.
    evde next 2000 cx süper plus var. hd değil. 3 deye çevir diyorum ama nafile. şimdi dükkanda alırken gördük ya 3d li yayını, evdede seyredelim istiyoruz. araştırıyorum bir uydu cihazı alacağım. ama bayaa bir açıldım. şöyle 300 tl yi geçmeyecek bişey tavsiye edermisin? yukarıya yazdığın atlantayı alırsam internete bağladığımda animal planet veya benzeri belgeselleri izleyebilirmiyim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abi yazımı dikkatli okursan iyi olur.

Ben kartı istediğin cihazda dene cihaz tepki vermez dedim. Kartın eşleştiği cihazı tanıyınca yayına izin verir diye yazmıştım.
    ok. yanlış anladım kardeş. kusura bakma. yardımın için sağol. herhalde eldeki uydularla beceremeyeceğim bu işi. tavsiye edeceğin bir hd uydu alıcı varmı? ama öyle yüksek rakamlarda olmasın max.300 tl civarı
    selametle...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri