ok. yanlış anladım kardeş. kusura bakma. yardımın için sağol. herhalde eldeki uydularla beceremeyeceğim bu işi. tavsiye edeceğin bir hd uydu alıcı varmı? ama öyle yüksek rakamlarda olmasın max.300 tl civarı
selametle...
ok. yanlış anladım kardeş. kusura bakma. yardımın için sağol. herhalde eldeki uydularla beceremeyeceğim bu işi. tavsiye edeceğin bir hd uydu alıcı varmı? ama öyle yüksek rakamlarda olmasın max.300 tl civarı
selametle...
selametle...
osman hocam ben sorunsuz fazla cihazı karıştırmadan HD yayın izleyeyım dersen Atlantanın HDBOX modelini ve Goldmasterin HD-1050 modelini öneririm. Atlanta SMARBOX androıd tabanlıdır geliştirme süreci devam etmektedir genelde bu işi hobi olarak yapan ve uydu cihazını cok karıştırmayı sevenler için yeni oyuncak.
Sana tavsiyem Goldmasterin 1050 modelinide bir incelemen
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ayrıca hocam Plazma konusunda hata yaşmışsınız ama neyse alınmış alınmıştır. Bana kalırsa en azından görüntü açısından uygu cihazı çok önemli Goldmaster konusunu düşünün derim bu cihazın süpriz bir özelliği daha var ama bunu burda paylaşamam aldığım duyumlar inş doğrudur.
Neyse hocam herşeyin hayırlısı senin gönlüne ne yatıyorsan onu al ama bir daha alırsan PANASONIC al![]()
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri