Teþekkur: 0
Beðeni: 0
beyler cevaplar için herkese teþekkürler...
babamlardaki digitürk cihazýný 2 yýllýk sözleþme ile bize verdiler. bizim oldu yani. oradaki atv hd,star hd yayýnlarýný görünce kendi kendime hd cihaz dedim...cihazýn markasýný bilmiyorum...
bendeki next 2000 cx süper plus. bu cihazý hafta sonu babamlara getirip digitürk yayýný yapan eutelsatw3 uydusunu menuden buldum o***leyip tarattým ama hiç kanal çýkmadý.
bir türlü bulamadým...ayrýca bu next cihazýnda kart takmak içinde yer var. digitürk kartýný kanallarý bulduktan sonra takarsam çalýþýr diye düþünmüþtüm ancak yukarýda volkan bloke olur diye yazmýþ xxman ise kartý okur demiþ. karýþtý durum.
next ile digitürk kanallarýný bulup kartýda taktýktan sonra seyredebilse idim, digitürkün verdiði cihazýda kendi evime götürüp hotbird ve türksat kanallarýný taratacaktým...
ali abi çorbayý biraz incelttim. umarým yeterlidir.![]()
selametle...
Abi yazýmý dikkatli okursan iyi olur.
Ben kartý istediðin cihazda dene cihaz tepki vermez dedim. Kartýn eþleþtiði cihazý tanýyýnca yayýna izin verir diye yazmýþtým.![]()
ok. yanlýþ anladým kardeþ. kusura bakma. yardýmýn için saðol. herhalde eldeki uydularla beceremeyeceðim bu iþi. tavsiye edeceðin bir hd uydu alýcý varmý? ama öyle yüksek rakamlarda olmasýn max.300 tl civarý
selametle...
ok. yanlýþ anladým kardeþ. kusura bakma. yardýmýn için saðol. herhalde eldeki uydularla beceremeyeceðim bu iþi. tavsiye edeceðin bir hd uydu alýcý varmý? ama öyle yüksek rakamlarda olmasýn max.300 tl civarý
selametle...
osman hocam ben sorunsuz fazla cihazý karýþtýrmadan HD yayýn izleyeyým dersen Atlantanýn HDBOX modelini ve Goldmasterin HD-1050 modelini öneririm. Atlanta SMARBOX androýd tabanlýdýr geliþtirme süreci devam etmektedir genelde bu iþi hobi olarak yapan ve uydu cihazýný cok karýþtýrmayý sevenler için yeni oyuncak.
Sana tavsiyem Goldmasterin 1050 modelinide bir incelemen
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Ayrýca hocam Plazma konusunda hata yaþmýþsýnýz ama neyse alýnmýþ alýnmýþtýr. Bana kalýrsa en azýndan görüntü açýsýndan uygu cihazý çok önemli Goldmaster konusunu düþünün derim bu cihazýn süpriz bir özelliði daha var ama bunu burda paylaþamam aldýðým duyumlar inþ doðrudur.
Neyse hocam herþeyin hayýrlýsý senin gönlüne ne yatýyorsan onu al ama bir daha alýrsan PANASONIC al![]()
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)