REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Bazı Receıverlerin Flash Kurtarma Yöntemleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı Receıverlerin Flash Kurtarma Yöntemleri

Evet Öncelikle Botechin Üretiği Redline Botech 9500 ve 8500 serisini anlatalım

Evet Cihaza Yazılım Atınız Ve Önled Yok Cihaz Açılmıyor Hemen Telaşlanmayın Cihazınızı Fişten Çekin Loasderi Açın Org Yazılımı Alın Ve Loaderde Start Deyip Cihazı Fişe Takın Eliniz Stb Tuşundfa Olsun Cihaz Yine Yüklemeye Başlayacak Ve Sonuç Olarak Cihazınızın Flaşını Kurtarmış Olacaksınız

Kaon Boardlı Cihaz Flaşh Kurtarma Yazılımları

Evet Cihaza Yazlımım Atınız Cihaz Tek Noktada Kaldı Ve Yazılım Almıyor Bunun İçin Goldmaster in Kendi Org Programları Atmak İçin Loaderi Var Bunu Goldmaster Web Sitesinden Alabilirsiniz Bununla Normal Moda Yükleme Yaptığınız Taktirde Cihazınızın Flaşı Çalışacaktır Öteki Kup 230 Ve 228 İle Denemelerimde Sonuç Alamadım

Yumatu 8000 ve 5000 Serisi Flaşh Kurtarma Yöntemleri

Evet Cihaz Çöktü Ve ---- Veya t Gibi İşaretler Oldu Cihazı Fişten Çekin Loaderi Çalıştırın f4 konumunda Orjinal Yazılımı alın ve cihazı fişe takıp elinizi stb tuşunda basılı tutun Cihaz uuuu Olduktan Sonra Yükleme Başlaytacaktır

Next 5000 Ön Led Kırmızı Ve Yumatu 7500 Fta ön led Kırmızı

Cihaz Genelde Hiç Çalışmaz Bunun Flaşı Çökünce Cihazı Fişten Çekin Loaderi Açın Programı Alın Cihazı Fişe Takıp Stanby İle Menu Tuşuna Elinizi Basılı Tutun Menüye Kumandadan Basıyosunuz Cihaz Yüklemeye Başlıyor

Bunların Tamamı Denenmiş Yöntemlerdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi günler arkadaşım benim manhattan dsr-2005 dapcı makinem var
    2 sene önce televizyoncu arkadaş yazılım attı makineyi çökertti bir türlü tamir edemediler makineye yazılımı nerden atabilirim yada bu makineyi nerde tamir ettire bilirim zamanında 500 dolara almıştım o yüzden çok üzülüyorum.bir çaresi yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

golmaster 11300 kurtarma yokmu arkadaşlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri