REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart hediyeli İnternet Kampanyası ( GENİŞ BİLGİ )

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla az daha gidip ttnet çablo çekecektim bu kanpanayayı görünce durdum açıkçası ben şimdi bu limitsiz internet alacam + hd giriş paket alacam ediyor 67 tl güzel şimdi
    orda demişsin sınırsız internet adil kullanım noktası 50gb sonradan hız 3mbps düşer yanlış analamadıysam bi soeum daha olacak adsl kutu aldığımda her halde sabit ev telefon parasını nekadar verecem bunu bir söyleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla az daha gidip ttnet çablo çekecektim bu kanpanayayı görünce durdum açıkçası ben şimdi bu limitsiz internet alacam + hd giriş paket alacam ediyor 67 tl güzel şimdi
    orda demişsin sınırsız internet adil kullanım noktası 50gb sonradan hız 3mbps düşer yanlış analamadıysam bi soeum daha olacak adsl kutu aldığımda her halde sabit ev telefon parasını nekadar verecem bunu bir söyleyin
    Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Telefon hattın için ne kadar ödeyeceğini Telekom belirler. Hangi kampanyasından faydalanırsan o kadar ödersin. Minimum 18-19 TL vergi ödüyorsun her ay. Ama şöyle bir şey var telefon hattı istemezsen eğer Yalın ADSL olarak internet geçişini yapalım, Yalın ADSL vergisini öde sadece. Onun vergiside aylık 9.90 TL. Düşünürsen Özelden iletişim bilginizi yazarsanız dönüş yaparım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Melihdeniz34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Telefon hattın için ne kadar ödeyeceğini Telekom belirler. Hangi kampanyasından faydalanırsan o kadar ödersin. Minimum 18-19 TL vergi ödüyorsun her ay. Ama şöyle bir şey var telefon hattı istemezsen eğer Yalın ADSL olarak internet geçişini yapalım, Yalın ADSL vergisini öde sadece. Onun vergiside aylık 9.90 TL. Düşünürsen Özelden iletişim bilginizi yazarsanız dönüş yaparım.
    Yarın Limitsiz ttnet super avantaj kampanyasında limitsiz adsl paketi+ev telefonu sabit ücret 49 tlye abone olacagım 12 at tahattütlü sizin dsmart nete uye olursak kaç verecegiz limitsiz+d smart giriş paketi+yalın adsl toplam 73 tlmi ödeyecez bunumu anlıyoruz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yarın Limitsiz ttnet super avantaj kampanyasında limitsiz adsl paketi+ev telefonu sabit ücret 49 tlye abone olacagım 12 at tahattütlü sizin dsmart nete uye olursak kaç verecegiz limitsiz+d smart giriş paketi+yalın adsl toplam 73 tlmi ödeyecez bunumu anlıyoruz
    Sınırsız internetin yanında zaten maxi paket veriliyor hediye olarak.Yalın ADSL yaparsanız 67+9.90= 76.90 TL Yani 77 TL.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Melihdeniz34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sınırsız internetin yanında zaten maxi paket veriliyor hediye olarak.Yalın ADSL yaparsanız 67+9.90= 76.90 TL Yani 77 TL.
    TTnete göre bir avantajsız kalıyor gibi hocam.D Smart maxi paketede uye yapmış oluyor

LİMİTSİZ İNTERNET + SABİT TELEFON TEK FATURADA VEYA YALIN ADSL TOPLAM 49 TL
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TTnete göre bir avantajsız kalıyor gibi hocam.D Smart maxi paketede uye yapmış oluyor

LİMİTSİZ İNTERNET + SABİT TELEFON TEK FATURADA VEYA YALIN ADSL TOPLAM 49 TL
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fiyat konusunda diyorsan biraz avantajsız gözükebilir.Ama şöyle bir şey var. D-Smart TTNET altyapısında çalışan bir firma değil. Telekom tarafından kiraladığı hatlardan internet hizmeti veriyor. Ben kendi evimde kullanıyorm ve ttnet'ten 4 kat daha hızlı internet hizmeti verdiler bana. TTNET'te 1.7 Mb hız alırken D-Smart'ta 7.30 Mb altına inmiyor. Ayrıca size hediye verilen MAXİ Paketin normal fiyatı 32 TL. Üst düzey platformları ücretsiz izleyeceksiniz. Bunun ayrı bir tadı var Şampiyonlar Ligi, UEFA ve Avrupa Ligleri elinizin altında. 11 Adet Sinema kanalı, Discovery Channell ailesi,Animal Planet vs vs Bunlar özel platform. Bunlar ayrıcalıktır hocam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri