Arkadaþlar Merhaba..
Ben D-Smart bünyesinde çalýþýp bu internet + televizyon kampanyasýnýn pazarlamasýný yapýyorum. Bu baþlýk altýnda herkese kampanya hakkýnda gereken tüm bilgileri anlatýp, sizin sorucaðýnýz sorularý cevaplamaya çalýþýcam. Bilindiði gibi Türkiye'de sýnýrsýz internet fiyatlarý 2013 yýlý zamlarýyla beraber minimum 63 TL ye verilmektedir. Bu yüzden D Smart piyasada bulunan bu kadar internet kampanyasý arasýnda en gözdesidir. Alt tarafta görmüþ olduðunuz fiyat listesi 2013 yýlýna ait güncel fiyatlardýr;
Kampanya'da asýl detay þu; 4,6 veya 12 GB kotalý internet'i tercih eden müþteriler ücretsiz olarak GÝRÝÞ PAKET'inden faydalanýr. Fakat kotalý internet dahilinde fiyat farkýný kabul ederse paket yükseltme iþlemi yapabilir. Sýnýrsýz internet'i tercih eden müþteriler ücretsiz olarak MAXÝ PAKET arþivinden faydalanýr. Kampanya dahilinde hangi internet paketini alýrsanýz alýn size hediye olarak D-Smart uydu alýcýsý(Standart Cihaz), Akýllý Kumanda ve 4 Portlu Wireless sistemli modem gönderilir. Türksat yönüne bakan Çanak Anteniniz var ise ücretsiz þekilde kurulum saðlanýr. Ekstra'dan cebinizden bir ücret çýkmayacaktýr. Þimdi Alt Tarafta Giriþ Paketi, Maxi Paket ve Full Paket'in kanal içeriklerini paylaþýyorum. Eðer bu kampanya ile ilgili daha detaylý görüþmek isterseniz 212 - 674 36 56 numaralý telefondan MELÝH BEY ile görüþebilirmiyim derseniz yardýmcý olabilirim. Saygýlar
GÝRÝÞ PAKETÝ
MAXÝ PAKET
FULL PAKET
![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri