Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/25 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
243 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: SUNNY 21-10-2006 Fixed CW menülü TPS Auto Yazılımlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam eger menü eski menü se yükleme yapacam cevabınızı acilen bekliyorum.birde hatamı düzelteyim cw fx neden yok diyecektim ok yazmışım.bu bin uzantılı yazılımları kup 216 spr yle yöklüyorum bir sorun olurmu tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili hocam oralardaysan bana bir cevap lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı call_25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam eger menü eski menü se yükleme yapacam cevabınızı acilen bekliyorum.birde hatamı düzelteyim cw fx neden yok diyecektim ok yazmışım.bu bin uzantılı yazılımları kup 216 spr yle yöklüyorum bir sorun olurmu tşkler
    menü orjınal menü kup 230 ile veya kup 240 ile yükle

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen arkadaşın üstüne gitmeyin .arkadaşa doğru söylüyor benim cihazımda 12.03.05 aynı şeyi bundan bir iki hafta önce bende yaşadım. cihaza ağır geliyor cw menü ve tps keyleri onun için de bazen kapatıp açtıktan sonra *** falan kalmıyor cihazda ancak load default yapıldığınd tekrar geri geliyor keyler. daha önce de yazdım buraya bence : tps ve cw ikisi bir arada olmuyor. tps izlenecekse bu forumda var yalnızca tps keyleri verilen cw menu olmayan yazılımın yüklenmesi uygun olacaktır. cw nin çalıştığı zamanlarda da 03.08.06 tarihli yazılım yüklenerek ve soft cam atarak izlemek daha uygun olacaktır.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim tespitlerim böyle isteyen yapsın yapmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mefat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim tespitlerim böyle isteyen yapsın yapmasın.
    Çok haklısınız.Bu işte deneyim önemlidir.tüm arkadaşlar kendi deneyimleriniz yazarsa cok iyi olur..Fixed cw menu olması kanallar akitfken iyi.akitf degilken birişe yaramıyor malesef
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler emeğinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sw sorunu

Makinamda sw v02.00.07 yukarıda verilen 12.01.a5 yazılımının sw v02.00.01 yazılım yüklerken düşük versiyon versiyon yüksel diye bir not geliyor.Ne yapmam lazım.

Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk SNOPY
    12.03.A5 yükleme hatası veriyor modül uygun degil diye yazıyor 15.10yazılımı yüklü ve çok güzel çalişıyordu şimdiden tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bonjour SNOPY. Emu for 13416d.auto.is not good end very slow.emu 888.is good.
    merci snopy for changed emu pls. 570 pvr kaon.

Sayfa 12/25 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri