Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 23/25 İlkİlk ... 13141516171819202122232425 SonSon
243 sonuçtan 221 ile 230 arası

Konu: SUNNY 21-10-2006 Fixed CW menülü TPS Auto Yazılımlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler snopy usta hayırlı bayramlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SNOPY tesekkurler eline saglik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam cihaz kendi kendine kapanıyo o zaman *** sayfaları siliniyo load default yapınca geri geliyo.birde bazı frekanslarda sinyal düşüyo cihazı o frekansta kapatıp açınca düzeliyo neden olabilir. teşekkürler sunny 7010 d 16.00.A1
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açılmıyor. Receiver üzerinde cas2 yazıyor ve cihaz kilitleniyor.
    Cihaz : Next YE2005 DCI
    H/W 12.01.a5
    Acil yardım lütfen. teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bicilix Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açılmıyor. Receiver üzerinde cas2 yazıyor ve cihaz kilitleniyor.
    Cihaz : Next YE2005 DCI
    H/W 12.01.a5
    Acil yardım lütfen. teşekkürler...
    cihazı resetle düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sn. hallederiz cevabıınız için teşekkürler. Ama cihazı 7-8 kez resetlememe rağmen kuru kafa da atmama rağmen sorun düzelmiyor. kanal kilidini aktif hale getirsem bile aynı sorun oluyor daha önce hiç başıma gelmedi. şaştım kaldım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bicilix Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sn. hallederiz cevabıınız için teşekkürler. Ama cihazı 7-8 kez resetlememe rağmen kuru kafa da atmama rağmen sorun düzelmiyor. kanal kilidini aktif hale getirsem bile aynı sorun oluyor daha önce hiç başıma gelmedi. şaştım kaldım. Yardımlarınız için teşekkürler.
    arkadaşım cihazına uygun sofcam yükle sorun düzelir,bende de aynı sorun oldu,softcam yükleyince düzeliyor,kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ememduh Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım cihazına uygun sofcam yükle sorun düzelir,bende de aynı sorun oldu,softcam yükleyince düzeliyor,kolay gelsin
    Teşekkürler arkadaşım. Softcam ile oldu. Sorun halloldu. :45:Sabahtan beri kafayı yiyecektim:crashs: az kalsın.
    Bu vesile ile de tüm supersat ailesinin Ramazan Bayramını kutlarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler arkadaşım. Softcam ile oldu. Sorun halloldu. :45:Sabahtan beri kafayı yiyecektim:crashs: az kalsın.
    Bu vesile ile de tüm supersat ailesinin Ramazan Bayramını kutlarım.
    Birşey değil arkadaşım,faydalı olabildiysek ne mutlu,iyi bayramlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam, valla bizde bayram hediyesi bekleyen cocuklar gibi olduk hadi hayırlısı
    hemehe saygı lütfen snopy teşekürler

Sayfa 23/25 İlkİlk ... 13141516171819202122232425 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri