Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 22/25 ÝlkÝlk ... 1213141516171819202122232425 SonSon
243 sonuçtan 211 ile 220 arasý

Konu: SUNNY 21-10-2006 Fixed CW menülü TPS Auto Yazýlýmlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart teþekkür

snopy ustaya teþekkürler.
    Konu scob tarafýndan (25-10-2006 Saat 02:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Snoppy ustadim yine harikasin ya sen olmasan bu milletin hali ne olur bilemem ellerin dert gormesin iyi bayramlar herkese

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Snopy ustadim HW 1341D6 yukledim hersey mukemmel ama 4 haneli sifre soruyo oooo denedim olmadi senin ayarladigin sifre kac lutfen bilgi verirmisin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ellerine saðlýk snopy 16 C nat.geo hariç hepsi full teþekkürler....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SARI+MAVÝ+YEÞÝL+MENÜ basýp *** bölümü açýlmýyor. Receiver üzerinde cas2 yazýyor ve cihaz kilitleniyor.
    Cihaz : Next YE2005 DCI
    H/W 12.01.a5
    Acil yardým lütfen. teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bicilix Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    SARI+MAVÝ+YEÞÝL+MENÜ basýp *** bölümü açýlmýyor. Receiver üzerinde cas2 yazýyor ve cihaz kilitleniyor.
    Cihaz : Next YE2005 DCI
    H/W 12.01.a5
    Acil yardým lütfen. teþekkürler...
    cihazý resetle düzelir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sn. hallederiz cevabýýnýz için teþekkürler. Ama cihazý 7-8 kez resetlememe raðmen kuru kafa da atmama raðmen sorun düzelmiyor. kanal kilidini aktif hale getirsem bile ayný sorun oluyor daha önce hiç baþýma gelmedi. þaþtým kaldým. Yardýmlarýnýz için teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam, valla bizde bayram hediyesi bekleyen cocuklar gibi olduk hadi hayýrlýsý
    hemehe saygý lütfen snopy teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bicilix Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sn. hallederiz cevabýýnýz için teþekkürler. Ama cihazý 7-8 kez resetlememe raðmen kuru kafa da atmama raðmen sorun düzelmiyor. kanal kilidini aktif hale getirsem bile ayný sorun oluyor daha önce hiç baþýma gelmedi. þaþtým kaldým. Yardýmlarýnýz için teþekkürler.
    arkadaþým cihazýna uygun sofcam yükle sorun düzelir,bende de ayný sorun oldu,softcam yükleyince düzeliyor,kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ememduh Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým cihazýna uygun sofcam yükle sorun düzelir,bende de ayný sorun oldu,softcam yükleyince düzeliyor,kolay gelsin
    Teþekkürler arkadaþým. Softcam ile oldu. Sorun halloldu. :45:Sabahtan beri kafayý yiyecektim:crashs: az kalsýn.
    Bu vesile ile de tüm supersat ailesinin Ramazan Bayramýný kutlarým.

Sayfa 22/25 ÝlkÝlk ... 1213141516171819202122232425 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri