Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 12/25 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
243 sonuçtan 111 ile 120 arasý

Konu: SUNNY 21-10-2006 Fixed CW menülü TPS Auto Yazýlýmlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam eger menü eski menü se yükleme yapacam cevabýnýzý acilen bekliyorum.birde hatamý düzelteyim cw fx neden yok diyecektim ok yazmýþým.bu bin uzantýlý yazýlýmlarý kup 216 spr yle yöklüyorum bir sorun olurmu tþkler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili hocam oralardaysan bana bir cevap lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý call_25 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam eger menü eski menü se yükleme yapacam cevabýnýzý acilen bekliyorum.birde hatamý düzelteyim cw fx neden yok diyecektim ok yazmýþým.bu bin uzantýlý yazýlýmlarý kup 216 spr yle yöklüyorum bir sorun olurmu tþkler
    menü orjýnal menü kup 230 ile veya kup 240 ile yükle

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lütfen arkadaþýn üstüne gitmeyin .arkadaþa doðru söylüyor benim cihazýmda 12.03.05 ayný þeyi bundan bir iki hafta önce bende yaþadým. cihaza aðýr geliyor cw menü ve tps keyleri onun için de bazen kapatýp açtýktan sonra *** falan kalmýyor cihazda ancak load default yapýldýðýnd tekrar geri geliyor keyler. daha önce de yazdým buraya bence : tps ve cw ikisi bir arada olmuyor. tps izlenecekse bu forumda var yalnýzca tps keyleri verilen cw menu olmayan yazýlýmýn yüklenmesi uygun olacaktýr. cw nin çalýþtýðý zamanlarda da 03.08.06 tarihli yazýlým yüklenerek ve soft cam atarak izlemek daha uygun olacaktýr.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim tespitlerim böyle isteyen yapsýn yapmasýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mefat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim tespitlerim böyle isteyen yapsýn yapmasýn.
    Çok haklýsýnýz.Bu iþte deneyim önemlidir.tüm arkadaþlar kendi deneyimleriniz yazarsa cok iyi olur..Fixed cw menu olmasý kanallar akitfken iyi.akitf degilken biriþe yaramýyor malesef
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler emeðinize saðlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart sw sorunu

Makinamda sw v02.00.07 yukarýda verilen 12.01.a5 yazýlýmýnýn sw v02.00.01 yazýlým yüklerken düþük versiyon versiyon yüksel diye bir not geliyor.Ne yapmam lazým.

Saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tþk SNOPY
    12.03.A5 yükleme hatasý veriyor modül uygun degil diye yazýyor 15.10yazýlýmý yüklü ve çok güzel çaliþýyordu þimdiden tþk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bonjour SNOPY. Emu for 13416d.auto.is not good end very slow.emu 888.is good.
    merci snopy for changed emu pls. 570 pvr kaon.

Sayfa 12/25 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri