REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: dsmart sd.hd.hd+ internet paket hakkında geniş bilgi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dsmart sd.hd.hd+ internet paket hakkında geniş bilgi

arkadalar ben sordum cihaz iç kurulum 40tl+ kablo modem24tl kablosuzda 2x24ay= 48tl faturaya yansıtılır paketler işte

Kampanya şartları :
    Kampanyalar 24 Ay Taahhütlüdür.
    Kampanyalar kapsamında D-Smart Net Aktivasyon ücreti alınmaz.
    Kablolu modem 1x24 TL, Kablosuz Modem 2x24 TL olarak taksitlendirilir.
    D-Smart iç kurulum bedeli ilk fatura 40 TL ya da 2TLx24 ay olarak taksitlendirilir.
    Dış kurulum ücreti tüketiciye aittir.
    Kampanya satışlarında Modem zorunludur.

“ISS Taahhüt Bozma Bedeli Uygulaması” Koşullar:
    Uygulama yalnızca diğer operatörlerden taahhütünü bozarak D-Smart’a geçiş yapan yeni müşteriler için geçerlidir.
    Uygulama dahilinde yalnızca D-Smart + Limitsiz kampanyasından yararlanılabilir.
    İndirimin uygulanması için, öncelikle eski operatöre taahhüt bozma bedeli faturası müşteri tarafından ödenir.
    Ödenen fatura ve ödeme belgesi D-Smart aktivasyon tarihinden itibaren 60 gün içerisinde D-Smart müşteri hizmetlerinin 0212 478 0 555 numarasına fakslanır. Gönderilen faturadaki isim ile D-Smart aboneliğinin aynı kişi üstüne olması gerekir.
    Fatura ve ödeme belgesi onaylandıktan sonra indirim abonenin tarifesine tanımlanır ve 24 ay boyunca abonenin faturasına indirim olarak yansıtılır.
    Taahhüt bozma indirimi maksimum 120 TL olup, maksimum tutarın üstündeki taahhüt bozma bedeli faturaları için 120 TL indirim olarak girilir.
    Kampanyamız dahilinde yalnızca internet hizmeti için (varsa modem ücreti de dahil olacak şekilde) ödenilecek taahhüt bozma bedeli karşılanacaktır.
    Abone 24 ay taahhüt süresinden önce D-Smart’tan cayması durumunda verilen tüm indirimler ve taahhüt bozma indirimleri de aboneye faturalandırılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla arkadaşlar benim akrabamda bu paketten yararlanıyor bazen fatura gelmeyim kasten yapıyorlar herhalde sonra sonra fatura kabarık gelirmiş doğanlardan ne beklenir zaten alacaktım güvenemiyorum işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İndirim alacam diye TTNET ten tahahütü bozsam 2 ay bedava kullandım + kablosuz modem aldım bunları hesaplarsak;

51.75x2=103.5 tl. +125 tl modem parası bunların toplamı;

103.5+125=228.5 tl D-Smart'ı taahhüt bozma bedelini karşıladığını düşünürsek oda 120 tl miş.

228.5-120=108.5 tl zarara giriyorumki bunu herkez bilmeden hemen kampanyaya atlıyor. Ama basit bir hesap yaparsak kârlı değil zararlı bir yatırım olacağını herkez bilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri