Ustalar, iki hafta kadar önce mavi menülü Kaon yazılımı vermiştiniz. O yazılım çok güzeldi, kim vermişti hatırlamıyorum ama o yazılımı yenileyerek vermeniz mümkünmüdür acaba ?
Ustalar, iki hafta kadar önce mavi menülü Kaon yazılımı vermiştiniz. O yazılım çok güzeldi, kim vermişti hatırlamıyorum ama o yazılımı yenileyerek vermeniz mümkünmüdür acaba ?
evet dostum güzel bir yazılımdı ALFA73 UST vermişti sanırım yazılımları hazırlıyordur herhalde cünkü destek verceğini söylüyordu sözünde durur herhalde hadi usta bizi yanıltma
yes i still use it it was the best firm for koan
ALFA73 usta bekliyoruz o yazılımı..
Kınık arkadaş, o yazılımın tarihini hatırlıyormusun ? Bulup yeniden yükleyeceğim..12.01A5
Mavi menülü Kaon yazılımı buldum, güzel olan o değil, bir lacivert renkli Sunny yazılım verilmişti en güzeli oydu, şimdi hatırladım.. (verilen editli yazılımlar değil)
Konu Ugurr tarafından (22-10-2006 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.
hadi usta bekliyoruz mavi menülü yazılımları kaonun
Bu dediginiz digiline yazılımı olmasın yada digiçag
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Sayın Serkan Yılmaz. Nasılsınız?
Vestel Bölümünde Net'e bağlı kimse olmadığı için acilen sizden yardım istiyorum.Ben özür diliyerek bu topikte, size bir sorum olacak.Vestel DVB 3600 fta cihaz için RS232 kablo bağlantısı nasıl oluyor. Bilgileriniz için Teşekkürler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri