REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Turkcell'de gece yarısı operasyonu!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Turkcell'de gece yarısı operasyonu!

SPK, Turkcell'e müdahale etti...

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Turkcell’in Yönetim Kurulu üyelerinden, Mehmet Bülent Ergin, Tero Erkki Kivisaari ve Oleg Adolfoviç Malis’i Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden alarak, yerlerine

eski AKP milletvekilleri Ahmet Akça, Atilla Koç ve Mehmet Hilmi Güler’i atadı

Koç ve Güler ile Akça, ayda yaklaşık 20 bin Türk lirası maaş alacak. :49:AHANDA RANZAAA

Gazeteci Yavuz Semerci, SPK'nın Turkcell ataması konusuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

SPK'nın yeni atamasının, hükümetin Turkcell'e ağırlığının koyması şeklinde değerlendirilebileceğini kaydeden Semerci, Turkcell'de yeni dönemin Ak Turkcell olarak adlandırılabileceğini söyledi.
    Konu Hikmet™ tarafından (12-03-2013 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Usta daha öncedende yazdım büyük boyutlarla yazı yazmayalım. Düzen açısından hoş göşükmüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yiyin tıksırıncıya aksırıncıya kadar yiyin doymadınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bukadarınada pes yani biyemediginiz ora kalmıştı sıra onada geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yiyicilerin iştahına diyeceğim yok.Çünkü onlarda "doyma" algısı yok.Ama benim anlamadığım şu,yabancı ortaklı bir şirketin yönetim kadrosuna AKP pardon SPK nasıl atama yapıyor?Ticari konularda bilgim olmadığı için yorum yapamam.Ama akçalı işlerin kokusunu bu yönetim taa Çinden bile alır.Bundan kuşku duymam!....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yiyicilerin iştahına diyeceğim yok.Çünkü onlarda "doyma" algısı yok.Ama benim anlamadığım şu,yabancı ortaklı bir şirketin yönetim kadrosuna AKP pardon SPK nasıl atama yapıyor?Ticari konularda bilgim olmadığı için yorum yapamam.Ama akçalı işlerin kokusunu bu yönetim taa Çinden bile alır.Bundan kuşku duymam!....

diyecek baska söz ok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri