REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Oto TV (Turkiye) yeni kanal yayında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 Oto TV (Turkiye) yeni kanal yayında

(12.03.2013)
    Turksat 2A, 42°E Oto TV (Turkiye) yeni kanal yayında.11804 V SR:24444 FEC:5/6

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kanalda dun gece son dönem turk sinemasından Hür Adam; Bediüzzaman Said Nursi filmi vardı arada ömer coskun falan cıkıyor bu kanalda turk sinemasına yoneldi herhalde
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok yakında chat kanalı olur birde bu kanalın dsmartla ne alakası var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok yakında chat kanalı olur birde bu kanalın dsmartla ne alakası var
    D Smart frekansından yayında oldugu için herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D Smart frekansından yayında oldugu için herhalde
    dsmart üyeleri bu konuyu görse yanıltıcı ve firmayı küçük görmezmi koca platform oto tv açmış ama içerik boş düşünürler ve bu kanal dsmart platform sıralamısnda yok o yüzden lütfen konuyu gerekli bölüme taşınmalı ADMİNLERDEN ricam bu konuyu taşırlar umarım
    Konu bayram tv tarafından (29-04-2013 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyide bu kanal zaten çok uzun zamandır yayında ve adına doktor denilen ömer çoşkun adlı şahıs göbek atıyor ot satıyor.
    Bu adamın haberin merkezi adlı tv si
    özgürce adlı tv si ve buna benzer bir çok farklı isimde kanalı var
    Bizzat şahit oldum adam ot satıyor arada rejiye müzik çalda oynayalım diyor göbek atıyor adam yaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İyide bu kanal zaten çok uzun zamandır yayında ve adına doktor denilen ömer çoşkun adlı şahıs göbek atıyor ot satıyor.
    Bizzat şahit oldum adam ot satıyor arada rejiye müzik çalda oynayalım diyor göbek atıyor adam yaaa
    Konu acılılalı 2 ay olmuş ve kanal 2 aydır yayında zaten ne zaman cok uzun zaman oldu anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sinan Atalay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu acılılalı 2 ay olmuş ve kanal 2 aydır yayında zaten ne zaman cok uzun zaman oldu anlamadım

bu kanal heralde 4 veye 5 isim degiştirdi rtük kapatıyor adamlar isim degiştiriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Desene bu kanal da A 9 Tv nin benzeri.Orada da sık sık göbek atıyorlar!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri